| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
kariniasty

|
Wysłany: Wto Mar 24, 2009 11:55 pm Temat postu: |
|
|
W pradze jak sie wesżło z kom i znalezli to dawali do depozytu...w polsce zabieraja dla siebie ;| _________________ http://www.myspace.com/drogaewakuacyjna << odwiedzac odwiedzac  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Tömash

|
Wysłany: Sro Mar 25, 2009 7:58 am Temat postu: |
|
|
A ja coraz bardziej dojrzewam do tego że zakaz wnoszenia aparatów na koncerty nie jest taki zły. Gdyby każdy zrobił kilka/kilkanaście zdjęć czy nakręcił jeden - dwa filmiki byłby luz. Ale mam wrażenie że coraz więcej ludzi przychodzi na koncerty wyłącznie po to żeby filmować(a zdjęcia oczywiście z lampą błyskową, bo czemu nie), nie dość że stoi taka persona jak kłoda, to jeszcze spróbuj, niechcący nawet, wejść w kadr takiej osobie, od razu chaja jakby mu conajmniej rodzine wybili. Zresztą oczywiście nie na taką skalę ale wiem coś o tym, i naprawdę strasnzie głupie jest uczucie jak się wychodzi na scenę, a 3/4 publiki zamiast słuchać czy się bawić wyciąga aparaty i telefony i kręci zespół, jak małpki w zoo  _________________
| Stanisław Lem napisał: |
| Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów |
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
bolen

|
Wysłany: Sro Mar 25, 2009 9:28 am Temat postu: |
|
|
Coś w tym racji jest, ale z drugiej strony jeśli chodzi o zdjęcia z takich koncertów, to jest bardzo ubogo ja ostatnio szukałem zdjęć ze Strahowa w Pradze z 2001 roku i z 1996 roku i prawie nic nie znalazłem, więc ludzie jak zawsze poprawiają w ten sposób rzeczywistość, ale masz rację, że to co się dzieje teraz, to lekkie przegięcia  _________________ Boleń |
|
| Powrót do góry |
|
 |
arturlodz

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
bolen

|
Wysłany: Sro Mar 25, 2009 1:03 pm Temat postu: |
|
|
Dobrze napisane! Emocje związane z tym koncertem trzymają mnie do dzisiaj  _________________ Boleń |
|
| Powrót do góry |
|
 |
jakubecek
|
Wysłany: Czw Mar 26, 2009 11:22 am Temat postu: |
|
|
| arturlodz napisał: |
| http://muzyka.wp.pl/rpid,363173,relacja.html dobra relacja |
Relacja dobra, ale zdjęcia to chyba nie z Pragi. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
jakubecek
|
Wysłany: Czw Mar 26, 2009 11:24 am Temat postu: |
|
|
| Tomash napisał: |
A ja coraz bardziej dojrzewam do tego że zakaz wnoszenia aparatów na koncerty nie jest taki zły. Gdyby każdy zrobił kilka/kilkanaście zdjęć czy nakręcił jeden - dwa filmiki byłby luz. Ale mam wrażenie że coraz więcej ludzi przychodzi na koncerty wyłącznie po to żeby filmować(a zdjęcia oczywiście z lampą błyskową, bo czemu nie), nie dość że stoi taka persona jak kłoda, to jeszcze spróbuj, niechcący nawet, wejść w kadr takiej osobie, od razu chaja jakby mu conajmniej rodzine wybili. Zresztą oczywiście nie na taką skalę ale wiem coś o tym, i naprawdę strasnzie głupie jest uczucie jak się wychodzi na scenę, a 3/4 publiki zamiast słuchać czy się bawić wyciąga aparaty i telefony i kręci zespół, jak małpki w zoo  |
Zgadzam się w 100 %.
Też mnie irytują takie osoby, które przez cały koncert stoją i filmują.
Rozumię zrobić kilka fotek na pamiątkę, ale stać przez cały koncert jak kołek to chyba lekka przesada. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
owsik
|
Wysłany: Czw Mar 26, 2009 7:02 pm Temat postu: |
|
|
heheh
zajebista relacja.
poza tym to miałem cały czas dreszcze. nigdy nie zapomnę tego koncertu. _________________ Rock n'Roll, k.... nie ma litości!!! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
pawelblodz
|
Wysłany: Czw Mar 26, 2009 8:36 pm Temat postu: |
|
|
Relacja ok  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
muchozol
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
puyi

|
Wysłany: Wto Mar 31, 2009 1:54 pm Temat postu: |
|
|
super może cały koncert nagrał  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Zienciu
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kaban
|
Wysłany: Pią Sie 13, 2010 6:04 pm Temat postu: |
|
|
| bolen napisał: |
| Coś w tym racji jest, ale z drugiej strony jeśli chodzi o zdjęcia z takich koncertów, to jest bardzo ubogo ja ostatnio szukałem zdjęć ze Strahowa w Pradze z 2001 roku i z 1996 roku i prawie nic nie znalazłem, |
Mam pare fotek z koncertu w Pradze z 2001 roku
Posiadam również zapis wideo z koncertu na kasecie VHS.Krótko po koncercie udało mi się dotrzeć do pepika ,który nagrał całość "z ręki"
Jeśli jest ktoś z okolic Gniezna i potrafi to przerzucić z VHS na jakiś bardziej współczesny nośnik tak aby dało się to jeszcze oglądać to proszę o kontakt.
Moje foty ze Starahowa. Mam jeszcze troche ale nie poskanowane.
Korzystając z okazji w swoim pierwszym pościa na forum witam wszystkich AC DC maniaków!!!! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kaban
|
Wysłany: Nie Sie 29, 2010 1:22 pm Temat postu: |
|
|
Poskanowałem reszte
 |
|