| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
GarfieldPL
|
Wysłany: Nie Lip 18, 2010 10:14 am Temat postu: AC/DC - 2010-05-27 Warszawa, Bemowo(taped by GarfieldPL) |
|
|
Witam. Kiedyś tutaj obiecałem, że udostępnię fanom swoje nagranie z Bemowa. Jak obiecałem, tak słowa dotrzymuję, bo tak mam w zwyczaju. Moje nagranie doczekało się realizacji i jest dostępne pod tym linkiem:
http://www.dimeadozen.org/torrents-details.php?id=313374
Jeśli komuś zapis się spodoba, to będzie mi miło a jeśli ktoś nie wie co to jest bootleg i oczekuje dźwięku jak żyleta, z dechy realizatora, to już jego problem. Za straty moralne po odsłuchaniu nie ponoszę odpowiedzialności. Zdjęcia na okładkę też może nie są cudem świata, ale robił je kumpel, z którym byłem na koncercie, więc też mają dla mnie jakąś wartość. To jego wkład w ten bootleg. Zawodowcy odmówili mi prawa do użycia ich zdjęć więc super fotek z lustrzanki na okładkach nie ma, ale uważam, że te i tak są bardzo fajne.
Prosiłbym tylko abyście nie rozpowszechniali tego nagrania w formacie mp3. Wiem, że ludzie normalni się do tego drobnego życzenia dostosują a kretyni tradycyjnie zrobią mi na złość, nie mniej jednak wszystkich bardzo o to PROSZĘ. Każdy na własny użytek może sobie to skompresować nawet do najmniejszych rozmiarów. Zależy mi tylko na tym, żeby nie dzielić się tym w pogorszonej jakości w Internecie i nie zapychać tym rapidshare’ów, chomików i innych gówien.
Dzięki userowi ygbd za nadesłane zdjęcia. Co prawda użyłem innych ale dzięki za odzew i próby pomocy.
Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony przez GarfieldPL dnia Nie Lip 18, 2010 10:34 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Casi12

|
Wysłany: Nie Lip 18, 2010 10:24 am Temat postu: |
|
|
Błąd w linku jest  _________________ I could be in a rock ‘n’ roll dream. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
GarfieldPL
|
Wysłany: Nie Lip 18, 2010 10:35 am Temat postu: |
|
|
Niedopatrzenie. Sorry. Już poprawiłem.  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Casi12

|
Wysłany: Nie Lip 18, 2010 12:48 pm Temat postu: |
|
|
Wielkie dzięki mi się bardzo podoba  _________________ I could be in a rock ‘n’ roll dream. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
mariusluk
|
Wysłany: Nie Lip 18, 2010 2:21 pm Temat postu: |
|
|
Wielkie, dzięki za nagranie
trochę potrwa zanim zassam ale przynajmniej dużo więcej wyseeduje:]
jak przesłucham ta jeszcze coś napiszę, ale tak wielkie
Dziękuję
Pozdrawiam
Mariusz |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Cube
|
Wysłany: Nie Lip 18, 2010 8:10 pm Temat postu: |
|
|
Dzięki wielkie, czekałem na ten bootleg  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
GarfieldPL
|
Wysłany: Pon Lip 19, 2010 10:50 am Temat postu: |
|
|
No to się cieszę, że jesteście zadowoleni.
Pozdrawiam. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
faranek22
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Piecho
|
Wysłany: Sob Lip 24, 2010 5:17 pm Temat postu: |
|
|
| Panowie, a macie to wrzucona na inny serwer? Mam tak skonfigurowanego neta, ze nie da rady pobierać p2p. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Madras

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
pb88

|
Wysłany: Pon Sie 02, 2010 11:17 am Temat postu: |
|
|
Tak ale z tego pliku nie działa Whole Lotta Rosie i For Those About To Rock  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
bolen

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Sjegar71

|
Wysłany: Wto Sie 03, 2010 8:12 am Temat postu: Re: AC/DC - 2010-05-27 Warszawa, Bemowo(taped by GarfieldPL) |
|
|
| GarfieldPL napisał: |
| Witam. Kiedyś tutaj obiecałem, że udostępnię fanom swoje nagranie z Bemowa. Jak obiecałem, tak słowa dotrzymuję, bo tak mam w zwyczaju... |
Czy Mógłbyś to wstawić na "rapida" : http://www.rapidshare.com/ i dać link. _________________ Wiesz, to muzyka doprowadziła nas tu, gdzie jesteśmy dziś. I nigdy nie zapominamy, że liczy się przede wszystkim muzyka. Na niej się koncentrujemy. Reszta jest tylko dodatkiem. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Casi12

|
Wysłany: Wto Sie 03, 2010 9:38 am Temat postu: Re: AC/DC - 2010-05-27 Warszawa, Bemowo(taped by GarfieldPL) |
|
|
| GarfieldPL napisał: |
| Zależy mi tylko na tym, żeby nie dzielić się tym w pogorszonej jakości w Internecie i nie zapychać tym rapidshare’ów, chomików i innych gówien. |
_________________ I could be in a rock ‘n’ roll dream. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Madras

|
Wysłany: Wto Sie 03, 2010 8:36 pm Temat postu: |
|
|
O ile się nie mylę, my tu dyskutujemy nt. nagrania z Bemowa! To nie jest miejsce na wstawiania jakichś ripów Circus Krone! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
majkel
|
Wysłany: Wto Sie 03, 2010 10:48 pm Temat postu: |
|
|
| Jak kilka postów wyżej czemu nie działają Whole Lotta Rosie i For Those About To Rock ;/ |
|
| Powrót do góry |
|
 |
bolen

|
Wysłany: Sro Sie 04, 2010 7:13 am Temat postu: |
|
|
| Madras napisał: |
O ile się nie mylę, my tu dyskutujemy nt. nagrania z Bemowa! To nie jest miejsce na wstawiania jakichś ripów Circus Krone! |
Sorki, że Cię tym wkurzyłem  _________________ Boleń |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Madras

|
Wysłany: Sro Sie 04, 2010 3:51 pm Temat postu: |
|
|
Przepraszam, że tak ostro zareagowałem. Może miałem zły dzień.
Z drugiej strony, jak ludzie zaczną wypisywać bezsensowne posty nie tyczące się tematów, to na forum zrobi się śmietnik.
Widzę, że niektórzy forumowicze mają problem z pobieraniem torrentów. Jeśli chcecie, mogę napisać jak krok po kroku pobrać nagranie torrent by GarfieldPL. Pozdrawiam!  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Jarek55
|
Wysłany: Czw Sie 05, 2010 10:19 am Temat postu: Problem. |
|
|
| No właśnie,ja mam problem.Jak byś mógł napisać jak to pobrać,będę wdzięczny. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Madras

|
Wysłany: Czw Sie 05, 2010 4:56 pm Temat postu: |
|
|
Więc tak...
1. Pobieramy program do torrentów klikając tutaj.
2. Zapisujemy plik na dysku i go otwieramy.
3. Wybieramy Polish, zatwierdzamy i czekamy aż pasek się załaduje.
4. Klikamy Dalej -> Zgadzam się.
5. Odznaczamy ptaszek przy "Utwórz skrót na pasku szybkiego uruchamiania". Klikamy Dalej.
6. Następnie odznaczamy ptaszek przy "Uruchom uTorrent przy starcie systemu". Klikamy Dalej.
7. Odznaczamy wszystkie trzy ptaszki na stronie. Klikamy Instalacja.
8. Po załadowaniu się paska, program automatycznie się włącza.
9. Kolejny krok to pobranie pliku *.torrent. Plik ten informuje program o tym, co ściągać i skąd. W naszym przypadku jest to nagranie z Bemowa.
A oto link!
10. W menu programu klikamy następująco: Plik -> Dodaj torrent... -> szukamy wcześniej ściągnięty plik *.torrent i dajemy Otwórz -> OK.
Teraz mamy nasz koncert z Bemowa na liście w programie. Widnieje tam informacja, ile procent już się pobrało. Przy prędkości internetu 1MBit/s nagranie będzie się ściągać ok. 2 godzin; przy 2MBit/s ok. 1 godzina itd.
Gdy w końcu pobierze się 100%, koncert będzie można znaleźć (domyślnie) w Moje Dokumenty/Downloads.
Mam nadzieję, że wszystko opisałem wystarczająco szczegółowo. W razie pytań chętnie odpowiem. Pozdrawiam!
@Jarek55: Napisałem do Ciebie na PW. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kaban
|
Wysłany: Wto Sie 17, 2010 8:56 pm Temat postu: |
|
|
GarfieldPL podaj adres na jaki mam Ci wysłać browara  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Dawisiek21

|
Wysłany: Sob Sie 21, 2010 3:37 pm Temat postu: |
|
|
Totalny zal, juz drugi dzien mam cały czas czerwone  _________________ Tak |
|
| Powrót do góry |
|
 |
krosfajer

|
Wysłany: Sob Sie 21, 2010 4:39 pm Temat postu: |
|
|
| Dawisiek21 napisał: |
Totalny zal, juz drugi dzien mam cały czas czerwone  |
Pewnie bana dostałeś, czy coś takiego. Mi już 2 konta tam zbanowali, a 3 jakoś zablokowali, ale jeszcze mogę ciągnąć. _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Dawisiek21

|
Wysłany: Sob Sie 21, 2010 4:43 pm Temat postu: |
|
|
| krosfajer napisał: |
| Dawisiek21 napisał: |
Totalny zal, juz drugi dzien mam cały czas czerwone  |
Pewnie bana dostałeś, czy coś takiego. Mi już 2 konta tam zbanowali, a 3 jakoś zablokowali, ale jeszcze mogę ciągnąć. |
Za co? Nawet tam konta nie mam, torrenta pobralem z linka od Madrasa _________________ Tak |
|
| Powrót do góry |
|
 |
krosfajer

|
Wysłany: Nie Sie 22, 2010 12:54 pm Temat postu: |
|
|
Jak za dużo osób ściąga z tego samego torrenta to go wtedy blokuje. Rozpowszechniłem tak swojego i był komunikat, że za dużo IP próbuje ciągnąć.
Jedynym sposobem jest zrobienie tam konta. Ja już zabieram się za czwarte. _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|