Forum ACDC Forum
Polskie forum fanów AC/DC

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Powitanie(a)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ACDC Forum Strona Główna -> Po prostu Forum
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
wszyd

PostWysłany: Sob Maj 29, 2010 6:45 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

siema. dzis sie tu zarejestrowalem. i bede chyba dosc aktywnym uzytkownikiem forum bo AC/DC to ciekawy zespol jest... hehe. no.. i chyba starczy. a no jeszcze mam na imie Wojtek, mam 18 lat, bylem na koncercie, itd.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
OrangoXVR

PostWysłany: Sob Maj 29, 2010 9:01 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witam! Jako, że się zarejestrowałem, to się przedstawię.

Mam 15 lat (od lipca 16) i jestem z Białegostoku. Muzyką tego typu interesuję się już długo, ale AC/DC szczególniej dopiero parę miesięcy, moimi ulubionymi utworami są Thunderstruck, T.N.T. i Back in Black, w poniedziałek będę mieć oryginalne płytki (jakby co piratów nie ściągam), więc posłucham jeszcze więcej Smile. Na koncercie niestety nie byłem, choć wychdziłem ze skóry żeby przekonać rodziców, żeby pozwolili mi pojechać, może na niemiecki na początku wakacji się załapię. Z gatunku rocka, raczej większość zepołów mi odpowiada. Po za tym interesuje się też motoryzacją i sportem (najbardziej) i kilkoma innymi rzeczami (w profilu jest). Tak więc jeszcze raz witam wszystkich i mam nadzieję (a raczej mam pewność), że będzie się miło pisało. Mr. Green

PostWysłany: Nie Cze 06, 2010 8:16 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No cóż nazywam się Kinga, kocham glam metal oraz starego dobrego rocknrolla. Byłam na koncercie 27 maja. Lubię dobre książki (Bukowski,Sapkowski,Victor Hugo,Umberto Eco czy Mario Puzo).Rysuję, maluję,ćwiczę Tae-Kwon-Do ( od 9 lat). I to tak w dużym skrócie o mnie.
Powrót do góry
Crzszman

PostWysłany: Nie Cze 06, 2010 8:46 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cześć! Jestem Krzysiek. Mam 13 lat. Niektórzy mogą mnie znać z forum Bonfire. AC/DC interesuję się około roku. Zaczynałem nienawidząc ich. Po prostu nie byłem do nich zbytnio przyjaźnie nastawiony, posłuchałem into od Thunderstrucka, i stwierdziłem, że to tchno-gniot. Po pewnym czasie, gdy byłem w empiku, zauważyłem płytę Highway to hell i przesłuchałem 30 sec. piosenki o tym samym tytule. To akurat mi się podobało. Jak wróciłem do domu, pierwsze co zrobiłem, to na YouTube wpisałem Highway to Hell i odpłynąłem. Już wiedziałem, że AC/DC to najlepszy zespół na świecie. Nawet później zacząłem uwielbiać Thunderstruck Wink Highway to Hell jest do tej pory moją ulubioną płytą, a tytułowy utwór - ulubioną piosenką.
Poza AC/DC to interesuje się muzyką. Słucham Rocka,Metalu i okazyjnie Bluesa. Gram też na gitarze. Mam Epiphone G310. To właściwie tyle Cool
Powrót do góry
ROCKCITY247

PostWysłany: Sro Lip 28, 2010 3:48 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

tomek, 35 lat. lubię rock & rolla.

miałem okazje być na zamkniętym koncercie ac/dc na otwarcie trasy black ice ale mój brat wszystko spierdolił i po raz pierwszy zobaczyłem ich dopiero w maju w warszawie.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Matt

PostWysłany: Sob Sie 14, 2010 2:32 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witam Wszystkich, jestem nowy na forum. Mam na imię Mateusz, mam 28 lat, AC/DC słucham od około 20lat.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ACDC Forum Strona Główna -> Po prostu Forum Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5
Strona 5 z 5

Skocz do: