|
ACDC Forum Polskie forum fanów AC/DC
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
wszyd
|
Wysłany: Sob Maj 29, 2010 6:45 pm Temat postu: |
|
|
| siema. dzis sie tu zarejestrowalem. i bede chyba dosc aktywnym uzytkownikiem forum bo AC/DC to ciekawy zespol jest... hehe. no.. i chyba starczy. a no jeszcze mam na imie Wojtek, mam 18 lat, bylem na koncercie, itd. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
OrangoXVR

|
Wysłany: Sob Maj 29, 2010 9:01 pm Temat postu: |
|
|
Witam! Jako, że się zarejestrowałem, to się przedstawię.
Mam 15 lat (od lipca 16) i jestem z Białegostoku. Muzyką tego typu interesuję się już długo, ale AC/DC szczególniej dopiero parę miesięcy, moimi ulubionymi utworami są Thunderstruck, T.N.T. i Back in Black, w poniedziałek będę mieć oryginalne płytki (jakby co piratów nie ściągam), więc posłucham jeszcze więcej . Na koncercie niestety nie byłem, choć wychdziłem ze skóry żeby przekonać rodziców, żeby pozwolili mi pojechać, może na niemiecki na początku wakacji się załapię. Z gatunku rocka, raczej większość zepołów mi odpowiada. Po za tym interesuje się też motoryzacją i sportem (najbardziej) i kilkoma innymi rzeczami (w profilu jest). Tak więc jeszcze raz witam wszystkich i mam nadzieję (a raczej mam pewność), że będzie się miło pisało.  _________________
   |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kinga
|
Wysłany: Nie Cze 06, 2010 8:16 am Temat postu: |
|
|
| No cóż nazywam się Kinga, kocham glam metal oraz starego dobrego rocknrolla. Byłam na koncercie 27 maja. Lubię dobre książki (Bukowski,Sapkowski,Victor Hugo,Umberto Eco czy Mario Puzo).Rysuję, maluję,ćwiczę Tae-Kwon-Do ( od 9 lat). I to tak w dużym skrócie o mnie. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Crzszman

|
Wysłany: Nie Cze 06, 2010 8:46 am Temat postu: |
|
|
Cześć! Jestem Krzysiek. Mam 13 lat. Niektórzy mogą mnie znać z forum Bonfire. AC/DC interesuję się około roku. Zaczynałem nienawidząc ich. Po prostu nie byłem do nich zbytnio przyjaźnie nastawiony, posłuchałem into od Thunderstrucka, i stwierdziłem, że to tchno-gniot. Po pewnym czasie, gdy byłem w empiku, zauważyłem płytę Highway to hell i przesłuchałem 30 sec. piosenki o tym samym tytule. To akurat mi się podobało. Jak wróciłem do domu, pierwsze co zrobiłem, to na YouTube wpisałem Highway to Hell i odpłynąłem. Już wiedziałem, że AC/DC to najlepszy zespół na świecie. Nawet później zacząłem uwielbiać Thunderstruck Highway to Hell jest do tej pory moją ulubioną płytą, a tytułowy utwór - ulubioną piosenką.
Poza AC/DC to interesuje się muzyką. Słucham Rocka,Metalu i okazyjnie Bluesa. Gram też na gitarze. Mam Epiphone G310. To właściwie tyle  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ROCKCITY247

|
Wysłany: Sro Lip 28, 2010 3:48 pm Temat postu: |
|
|
tomek, 35 lat. lubię rock & rolla.
miałem okazje być na zamkniętym koncercie ac/dc na otwarcie trasy black ice ale mój brat wszystko spierdolił i po raz pierwszy zobaczyłem ich dopiero w maju w warszawie. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Matt

|
Wysłany: Sob Sie 14, 2010 2:32 pm Temat postu: |
|
|
| Witam Wszystkich, jestem nowy na forum. Mam na imię Mateusz, mam 28 lat, AC/DC słucham od około 20lat. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|