| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
piotr staniszewski
|
Wysłany: Nie Paź 12, 2008 11:38 am Temat postu: koncert w Pradze |
|
|
czy ktoś może mi powiedzieć jak kupić bilety na koncert w Pradze 17 marca 2009 , sprzedaż rusza 15.10 czyli w środę _________________ stalin |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Tömash

|
Wysłany: Nie Paź 12, 2008 12:29 pm Temat postu: |
|
|
http://www.shortcut.pl/acdc2009_paryz.html - póki co jest paryż, ale mają być też kolejne daty wkrótce, kupowałem już kilkakrotnie bilety w shortcucie i było ok wszystko. W sumie bilety do Pragi są koszmarnie drogie, ten koncert w Paryżu jest tańszy ino kwestia dojazdu pozostaje, poza tym nie traćmy nadziei na koncert w Polsce  _________________
| Stanisław Lem napisał: |
| Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów |
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
szlepster_SILESIA_ATTACK

|
Wysłany: Nie Paź 12, 2008 1:30 pm Temat postu: |
|
|
| Tomash napisał: |
http://www.shortcut.pl/acdc2009_paryz.html - póki co jest paryż, ale mają być też kolejne daty wkrótce, kupowałem już kilkakrotnie bilety w shortcucie i było ok wszystko. W sumie bilety do Pragi są koszmarnie drogie, ten koncert w Paryżu jest tańszy ino kwestia dojazdu pozostaje, poza tym nie traćmy nadziei na koncert w Polsce  |
panie kolego policz pan dojazd do Pragi+bilet, a dojazd do Paryża+bilet to miom zadniym barzi tani wyleźie Praga(a tym barzi ze jezes z Katowic), a w Czechach idzie kupowac bilety zbiorowe na cug, kere som som liczone do 15-stu osob i koszt takigo biletu jest o 70-80% tanszy, a nizeli bys jechol som czyli np. za jedna osoba do Pragi płacisz powiydzmy 100 zeta, tak w tym momyncie przi 15-stu choopa na jednym bilecie płacisz 30 zeta.
Jo w chwili obecny pisza sie na Praga:) _________________
] |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Johnnie

|
Wysłany: Nie Paź 12, 2008 2:31 pm Temat postu: |
|
|
Tomash, a kto będzie sprzedawał bilety na Prage ? Bo z tego co widziałem to klikając buy tickets wyskakuje mi login do fanklubu....Rozumiem, że zakup biletów jest możliwy tylko za pomocą karty kredytowej ? A jest ktoś z Wrocławia lub okolic południwego łodzkiego kto kupuję ? Nie wiem jak z przesyłką, ale można by zamówić pare biletów i rozłożyć koszty... _________________ Roll!Roll!Roll!!!!
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Tömash

|
Wysłany: Nie Paź 12, 2008 2:40 pm Temat postu: |
|
|
Właśnie też nie potrafię znaleźć strony na której moznaby zamówić bilet, módlmy się żeby shortcut sprzedawał(albo topbilety czy ticketpro):/ _________________
| Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów |
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
szlepster_SILESIA_ATTACK

|
Wysłany: Nie Paź 12, 2008 5:51 pm Temat postu: |
|
|

miejmy nadzieja, ze narazie nie dostempne:)
na polskim eventimie nic nie widac na temat AC/DC _________________
] |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Johnnie

|
Wysłany: Nie Paź 12, 2008 6:24 pm Temat postu: |
|
|
A jak by były na ticketpro.cz albo eventimie, to mogę z polskiej strony zamówić na koncert w Pradze ? _________________ Roll!Roll!Roll!!!!
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Tömash

|
Wysłany: Nie Paź 12, 2008 6:37 pm Temat postu: |
|
|
właśnie niekoniecznie:/ _________________
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
pawelblodz
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Tömash

|
Wysłany: Nie Paź 12, 2008 8:12 pm Temat postu: |
|
|
More dates to be announced.
|
| Powrót do góry |
|
 |
Johnnie

|
Wysłany: Nie Paź 12, 2008 8:26 pm Temat postu: |
|
|
Panowie, oni jeszcze będą w Chorzowie. Mówię to wam! A jak będą to pamiętajcie, kto mówił że będą  _________________ Roll!Roll!Roll!!!!
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
mhl999

|
Wysłany: Nie Paź 12, 2008 9:07 pm Temat postu: |
|
|
| Johnnie napisał: |
Panowie, oni jeszcze będą w Chorzowie. Mówię to wam! A jak będą to pamiętajcie, kto mówił że będą  |
o ile budowa zadaszenia nie przeszkodzi w organizowaniu koncertów to jest to prawdopodobne. tylko, że na razie jest cisza w temacie jak makiem zasiał dlatego wolę to co jest już pewne czyli pragę  _________________ logistyka koncertowa  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Tömash

|
Wysłany: Nie Paź 12, 2008 9:08 pm Temat postu: |
|
|
Mieszkam koło sląskiego i znając tempo prac przy tym stadionie to to zadaszenie powstanie tak koło 2053 r.  _________________
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Rosie

|
Wysłany: Nie Paź 12, 2008 10:50 pm Temat postu: |
|
|
Szkoda by było żeby historia się powtórzyła niczym w 2000 roku. _________________ Terapia wstrząsowa!! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Warzywo?

|
Wysłany: Pon Paź 13, 2008 6:51 pm Temat postu: |
|
|
2000? Myślałem, że Acki byli w Polsce w 96. _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
trafiony
|
Wysłany: Pon Paź 13, 2008 7:05 pm Temat postu: |
|
|
| Warzywo? napisał: |
| 2000? Myślałem, że Acki byli w Polsce w 96. |
Byli w 1991. A chodzi raczej o to że NIE przyjechali  _________________ Mój myspace |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Flanger

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
krosfajer

|
Wysłany: Pon Paź 13, 2008 9:30 pm Temat postu: |
|
|
| Flanger napisał: |
| http://www.allegro.pl/item459057124_ac_dc_tour_bilet_na_koncert_supercena.html |
| Cytat: |
| Koszt biletu na AC/DC wynosi obecnie ok 230 Euro |
No to sobie koleś nieźle podliczył, bo wg ac-dc.net bilety na koncerty w Niemczech kosztowały ok. 72 Euro. _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Johnnie

|
Wysłany: Pon Paź 13, 2008 9:33 pm Temat postu: |
|
|
| Cytat: |
| Koszt biletu na AC/DC wynosi obecnie ok 230 Euro |
Skąd ta cena ? _________________ Roll!Roll!Roll!!!!
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Tömash

|
Wysłany: Pon Paź 13, 2008 9:35 pm Temat postu: |
|
|
to 230 euro to jakaś ściema, zaczekajmy na jakieś OFICJALNE info dobrze? _________________
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Johnnie

|
Wysłany: Czw Paź 16, 2008 11:31 am Temat postu: |
|
|
http://www.lastfm.pl/event/798888
Ktoś się orientuje w czeskim na tyle, żeby stwierdzić, co oni tam do nas mają ? Bo na dole wątek o Polakach chyba jest. Ciekawe co knują  _________________ Roll!Roll!Roll!!!!
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
puyi

|
Wysłany: Czw Paź 16, 2008 11:39 am Temat postu: |
|
|
chyba coś w tym stylu że stał 5 godzin za biletami i sie okazało że są zarezerwowane dla Polaków chyba ) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Rosie

|
Wysłany: Czw Paź 16, 2008 12:33 pm Temat postu: |
|
|
Z tego co tam wyczytałam to jeden z forumowiczów nas broni:P Że rozumie naszą sytuacje,bo każdy by chciał być na koncercie ulubionej kapeli:) _________________ Terapia wstrząsowa!! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Tömash

|
Wysłany: Czw Paź 16, 2008 12:53 pm Temat postu: |
|
|
lubie Czechów, ale niech ich tam będzie jak najmniej bo bardziej drętwej koncertowo nacji NIE MA. _________________
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
GambiT Gość
|
Wysłany: Czw Paź 16, 2008 1:51 pm Temat postu: |
|
|
| Tomash napisał: |
| lubie Czechów, ale niech ich tam będzie jak najmniej bo bardziej drętwej koncertowo nacji NIE MA. |
I DOBRZE !!!
niech stoją kołki a my zrobimy szturm pod scene i z polska flaga rozbujamy impreze tak, ze AC/DC nas POPROSI cyz moze u nas grac  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|