Forum ACDC Forum
Polskie forum fanów AC/DC

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

koncert w Pradze
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 25, 26, 27, 28  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ACDC Forum Strona Główna -> AC/DC Forum
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
The Burczax

PostWysłany: Czw Mar 19, 2009 9:09 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

To było w celu by pokazać na telebimie.
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
bolone

PostWysłany: Czw Mar 19, 2009 9:39 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Saport The Ansver też był kręcony ale na telebimie nie było. Może choć jakiś mały filmik zrobią?????......!!!!!!
Powrót do góry
owsik

PostWysłany: Czw Mar 19, 2009 11:33 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No jakby cos zmontowali to by było zajebiście. miałbym niezłą pamiątkę, bo w tych stoiskach z rogami, plakatami i brelokami nic nie było do wyboru i nic nie kupiłem. A film to by było coś.
Robert_

PostWysłany: Czw Mar 19, 2009 1:12 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witam wszystkich serdecznie!!

Dzięki za wspólny wypad , szał i wogóle... czy ktoś posiada może zarejestrowany moment z polską flagą??
Powrót do góry
Konop_Kg

PostWysłany: Czw Mar 19, 2009 1:22 pm    Temat postu: Zdjęcia Odpowiedz z cytatem

Koncert w Pradze wykur...sty !!!! czy ma ktoś może zdjęcia z koncertu , najlepiej ekipa która wyjeżdżała z Poznania o 5:00 rano !!! We Salute you !!
Powrót do góry
Konop_Kg

PostWysłany: Czw Mar 19, 2009 1:24 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mój mail to samusaran@wp.pl , moment z polską flagą również mile widziany !
Powrót do góry
kariniasty

PostWysłany: Czw Mar 19, 2009 1:59 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

mi brakowało tylko Stiffa ... mogli go zagrac... to moim zdaniej jeden z najdebeściarskich utworów acdc , ma niesamowita konstrukcję i jest taki niebanalny Smile zajebisty był motyw z tą przepikną filigranową dmuchaną ROsie Very Happy ogólnie zwiedziłam sporo koncerów i jeszcze więej widziałam na DVD i musze przyznac ze jeszcze zaden nie był tak widowiskowy!!!
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
puyi

PostWysłany: Czw Mar 19, 2009 2:54 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

powiem krótko żadne słowa nie opiszą tego koncertu , ja stałem blisko wybiegu i mogłem zobaczyć szczery do bólu uśmiech Briana (niestety o metr za daleko żeby przybić piątkę Laughing ) i wyraz twarzy Angusa opętanego mocą swojej gitary Twisted Evil
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
nando

PostWysłany: Czw Mar 19, 2009 3:45 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Koncert byl zajebisty. Najlepszy jaki widzialem Smile Jesli kogos interesuje to zamieszzczam linka do kilku fotek ktore udalo mi sie zrobic. Pozdro dla wszystkich Smile
http://picasaweb.google.pl/stemi79/ACDCPragaO2Arena17032009#

27.05.2010 - Warszawa - Bemowo
Powrót do góry
puyi

PostWysłany: Czw Mar 19, 2009 4:03 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

nando napisał:
Koncert byl zajebisty. Najlepszy jaki widzialem Smile Jesli kogos interesuje to zamieszzczam linka do kilku fotek ktore udalo mi sie zrobic. Pozdro dla wszystkich Smile
http://picasaweb.google.pl/stemi79/ACDCPragaO2Arena17032009#
super fotki!!! Na jednej nawet się rozpoznałem!!!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Powrót do góry
Dioniat

PostWysłany: Czw Mar 19, 2009 4:50 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Tak,to był najlepszy koncert na jakim byłam!
Szkoda tylko że zostałam w sektorze 416 zamiast iść na płytę
Powrót do góry
krosfajer

PostWysłany: Czw Mar 19, 2009 5:31 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

xxNatalkaxx napisał:
Ej ja mam do was pytanie ...
Jak wam się udało przemycić aparaty ?! xDD [Ja nie chciałam ryzykować, ale żałuje no xD !]

Powiedziałem bratu, żeby wsadził do kieszeni aparat i telefon, jak koleś mu przejechał wykrywaczem to ten pokazał telefon i tyle, przeszliśmy.

Tutaj jest trochę zdjęć i nagranie Back In Black:
http://rapidshare.com/files/210658434/acdczdjecia.rar

PostWysłany: Czw Mar 19, 2009 6:08 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ale anyway, od kolesiówy z ochrony słyszałem, że zabierają tylko profesjonalny sprzęt, czyli lustrzanki, kamery cyfrowe TV, noże, itp. A szkoda, że dopiero wtedy usłyszałem, kiedy nie miałem aparatu, tylko musiałem nagrywać telefonem Confused , ale dobra, tu są moje nagrania:

Highway To Hell:
http://www.youtube.com/watch?v=Dvzxcnblkg4&fmt=18

For Those About To Rock We Salute You:
http://www.youtube.com/watch?v=Ii6ibMycQzI&fmt=18
Powrót do góry
krosfajer

PostWysłany: Czw Mar 19, 2009 8:48 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Reszta materiału wideo:

http://www.youtube.com/watch?v=HDMIEVRogRc&feature=channel_page

http://www.youtube.com/watch?v=w4ZZxLJ_73Y&feature=channel_page

PostWysłany: Czw Mar 19, 2009 8:57 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ksz
no niestety my mieliśmy mały aparat (nieprofesionalny) i też nam nie pozwolili. Mogliśmy se w gacie włożyć... Wink
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
ksz

PostWysłany: Czw Mar 19, 2009 9:00 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ooo Rolling Eyes No cóż... zauważcie, że na pierwszym filmiku krosfajera widać, jak po lewej stronie sceny macham flagą Very Happy Wink
Powrót do góry
ejsik

PostWysłany: Czw Mar 19, 2009 11:00 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Panie i Panowie. Nie będę oryginalny jak powiem że było ŻAJEBIŚCIE!! Mam na koncie ponad setkę koncertów ale to było spełnienie moich marzeń. Zobaczyć ich w końcu na żywo i przybić piątkę Brianowi Very Happy ( Pozdrawiam gościa któremu udało się to dwa razy Very Happy ) Jestem Poobijany, do teraz nie mam głosu ale czego się nie robi dla Bogów !! Pozdrawiam cały bus z Katowic !! oj się działo Smile
Powrót do góry
Baron

PostWysłany: Czw Mar 19, 2009 11:58 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cóż można powiedzieć o samym koncercie? BOMBA! Razz Mnie zaskoczyła jedna rzecz - luz z jakim Brian śpiewał, tzn. zmieniał intonację, frazowanie, dzięki czemu niektóre numery momentami brzmiały INACZEJ niż zwykle. Aaa... I jeszcze kamera pod sceną w trakcie solówki w Thunderstruck. Jak w klipie! Wink Poniżej te lepsze ze zdjęć jakie udało mi się zrobić (zmniejszane w Outlooku, dlatego niektóre trochę niewyraźne - w normalnej rozdzielczości są ok).

All I need is a Rock N' Roll band
---------------------------------------
When the devil come a callin'
I ain't gonna be around

Black Ice
Powrót do góry
owsik

PostWysłany: Pią Mar 20, 2009 1:29 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

kurde!! cały czas mi się ryj uśmiecha. nie mogę uwierzyć, że tam byłem. było wyjebiście Smile
maclaren2

PostWysłany: Pią Mar 20, 2009 9:28 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Czy mógłbyś wysłać mi te zdjęcia na e-mail w normalnym rozmiarze kutno40@wp.pl
Powrót do góry
muchozol

PostWysłany: Pią Mar 20, 2009 10:21 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

JA miałem zwyczajną cyfrówke, bez problemu przemyciłem w majtach, wykrywacz nic nie wykryl, ale jak krecilem DDDDC to przylazl byk z ochrony, wzial mnie sila za ramie i wyrzucil z hali. Na szczescie troche pokombinowalem, poklamalem i wrocilem za 2 utwory z powrotem innym wejsciem, ale niestety przegapilem ulubionego Thunderstrucka :/
Pierwszy raz mi sie takie cos zdarzylo, a to swiadczy ze czesi to zacofany i chory narod, bo widzialem jak wyrzucali ludzi seriami za krecenie.
Oczywiscie koncert byl fantastyczny i dlugo go nie zapomne!
Powrót do góry
TSA

PostWysłany: Pią Mar 20, 2009 11:04 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

jaszczu napisał:
JA miałem zwyczajną cyfrówke, bez problemu przemyciłem w majtach, wykrywacz nic nie wykryl, ale jak krecilem DDDDC to przylazl byk z ochrony, wzial mnie sila za ramie i wyrzucil z hali. Na szczescie troche pokombinowalem, poklamalem i wrocilem za 2 utwory z powrotem innym wejsciem, ale niestety przegapilem ulubionego Thunderstrucka :/
Pierwszy raz mi sie takie cos zdarzylo, a to swiadczy ze czesi to zacofany i chory narod, bo widzialem jak wyrzucali ludzi seriami za krecenie.

a slyszales cos kolego o prawach autorskich ? zanim kogos wyziwesz zastanow sie bo moze jestes sam taki jak ich opisujesz, sprobowalbys wniesc cokolwiek na koncert w DE tobys zobaczyl dopiero co to kontrola, zero komurek zero kamer, aparatow kluczy butelek itd itp. a jelsi co nie odpowiadalo nie trzeba bylo jechac do Pragi do tych" zacofanych i chorych".....troszke szacunku dla innych narodow bo widze ze tu tylko agresja jedzie...i to maja byc fani ?????????
Powrót do góry
Tömash

PostWysłany: Pią Mar 20, 2009 12:51 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeśli w regulaminie jest napisane, że nie wolno wnosić aparatów, a mimo to się taki aparat wniesie, czyli: złamie regulamin, należy się liczyć z konsekwencjami. I to samo mogło być w Polsce, Niemczech, Szwecji i Singapurze. Wkurwia mnie to jechanie po Czechach bez żadnej przyczyny.
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Rosie

PostWysłany: Pią Mar 20, 2009 2:59 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nie ma się co rzucać tylko przyzwyczajać,bo już niebawem u nas to będzie...
arysto

PostWysłany: Pią Mar 20, 2009 3:08 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

TSA napisał:
jaszczu napisał:

a slyszales cos kolego o prawach autorskich ? zanim kogos wyziwesz zastanow sie bo moze jestes sam taki jak ich opisujesz, sprobowalbys wniesc cokolwiek na koncert w DE tobys zobaczyl dopiero co to kontrola, zero komurek zero kamer, aparatow kluczy butelek itd itp. a jelsi co nie odpowiadalo nie trzeba bylo jechac do Pragi do tych" zacofanych i chorych".....troszke szacunku dla innych narodow bo widze ze tu tylko agresja jedzie...i to maja byc fani ?????????

sorry kolego, ale na jakim to koncercie nie można mieć komórek, kluczy itp!? byłem w kilku krajach na koncertach, jeszcze więcej widziałem DVD i nie wiem o czym mówisz! nie rób z Niemców niewiadomo kogo, bo wystrczy wpisać jakikolwiek zespół + niemieckie miasto i masz na youtubie mase bootlegów!

co do jechania po Czechach to się zgadzam! tacy już są i ich nie zmienisz! nie ma za co ich obrażać!
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ACDC Forum Strona Główna -> AC/DC Forum Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 25, 26, 27, 28  Następny
Strona 26 z 28

Skocz do: