| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
The Burczax

|
Wysłany: Czw Mar 19, 2009 9:09 am Temat postu: |
|
|
To było w celu by pokazać na telebimie. _________________ ja on the tour 2009:
TSA, AC/DC, Dżem, Sztywny Pal Azji, Perfect, Zabili Mi Żółwia, Ira, KAT, Hey |
|
| Powrót do góry |
|
 |
bolone

Dołączył: 21 Lut 2009 Posty: 15 Skąd: Biczyce Górne / Nowy Sącz
|
Wysłany: Czw Mar 19, 2009 9:39 am Temat postu: |
|
|
| Saport The Ansver też był kręcony ale na telebimie nie było. Może choć jakiś mały filmik zrobią?????......!!!!!! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
owsik
|
Wysłany: Czw Mar 19, 2009 11:33 am Temat postu: |
|
|
No jakby cos zmontowali to by było zajebiście. miałbym niezłą pamiątkę, bo w tych stoiskach z rogami, plakatami i brelokami nic nie było do wyboru i nic nie kupiłem. A film to by było coś. _________________ Rock n'Roll, k.... nie ma litości!!! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Robert_
|
Wysłany: Czw Mar 19, 2009 1:12 pm Temat postu: |
|
|
Witam wszystkich serdecznie!!
Dzięki za wspólny wypad , szał i wogóle... czy ktoś posiada może zarejestrowany moment z polską flagą?? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Konop_Kg

|
Wysłany: Czw Mar 19, 2009 1:22 pm Temat postu: Zdjęcia |
|
|
| Koncert w Pradze wykur...sty !!!! czy ma ktoś może zdjęcia z koncertu , najlepiej ekipa która wyjeżdżała z Poznania o 5:00 rano !!! We Salute you !! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Konop_Kg

|
Wysłany: Czw Mar 19, 2009 1:24 pm Temat postu: |
|
|
| Mój mail to samusaran@wp.pl , moment z polską flagą również mile widziany ! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kariniasty

|
Wysłany: Czw Mar 19, 2009 1:59 pm Temat postu: |
|
|
mi brakowało tylko Stiffa ... mogli go zagrac... to moim zdaniej jeden z najdebeściarskich utworów acdc , ma niesamowita konstrukcję i jest taki niebanalny zajebisty był motyw z tą przepikną filigranową dmuchaną ROsie ogólnie zwiedziłam sporo koncerów i jeszcze więej widziałam na DVD i musze przyznac ze jeszcze zaden nie był tak widowiskowy!!! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
puyi

|
Wysłany: Czw Mar 19, 2009 2:54 pm Temat postu: |
|
|
powiem krótko żadne słowa nie opiszą tego koncertu , ja stałem blisko wybiegu i mogłem zobaczyć szczery do bólu uśmiech Briana (niestety o metr za daleko żeby przybić piątkę ) i wyraz twarzy Angusa opętanego mocą swojej gitary  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
nando
|
Wysłany: Czw Mar 19, 2009 3:45 pm Temat postu: |
|
|
Koncert byl zajebisty. Najlepszy jaki widzialem Jesli kogos interesuje to zamieszzczam linka do kilku fotek ktore udalo mi sie zrobic. Pozdro dla wszystkich
http://picasaweb.google.pl/stemi79/ACDCPragaO2Arena17032009# _________________ Byłem tam!!!
12.06.2001 - Praga - Strahov
17.03.2009 - Praga - O2 Arena
27.05.2010 - Warszawa - Bemowo |
|
| Powrót do góry |
|
 |
puyi

|
Wysłany: Czw Mar 19, 2009 4:03 pm Temat postu: |
|
|
super fotki!!! Na jednej nawet się rozpoznałem!!!!!  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Dioniat
|
Wysłany: Czw Mar 19, 2009 4:50 pm Temat postu: |
|
|
Tak,to był najlepszy koncert na jakim byłam!
Szkoda tylko że zostałam w sektorze 416 zamiast iść na płytę |
|
| Powrót do góry |
|
 |
krosfajer

|
Wysłany: Czw Mar 19, 2009 5:31 pm Temat postu: |
|
|
| xxNatalkaxx napisał: |
Ej ja mam do was pytanie ...
Jak wam się udało przemycić aparaty ?! xDD [Ja nie chciałam ryzykować, ale żałuje no xD !] |
Powiedziałem bratu, żeby wsadził do kieszeni aparat i telefon, jak koleś mu przejechał wykrywaczem to ten pokazał telefon i tyle, przeszliśmy.
Tutaj jest trochę zdjęć i nagranie Back In Black:
http://rapidshare.com/files/210658434/acdczdjecia.rar _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ksz
|
Wysłany: Czw Mar 19, 2009 6:08 pm Temat postu: |
|
|
Ale anyway, od kolesiówy z ochrony słyszałem, że zabierają tylko profesjonalny sprzęt, czyli lustrzanki, kamery cyfrowe TV, noże, itp. A szkoda, że dopiero wtedy usłyszałem, kiedy nie miałem aparatu, tylko musiałem nagrywać telefonem , ale dobra, tu są moje nagrania:
Highway To Hell:
http://www.youtube.com/watch?v=Dvzxcnblkg4&fmt=18
For Those About To Rock We Salute You:
http://www.youtube.com/watch?v=Ii6ibMycQzI&fmt=18 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
krosfajer

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
bazancior

|
Wysłany: Czw Mar 19, 2009 8:57 pm Temat postu: |
|
|
Ksz
no niestety my mieliśmy mały aparat (nieprofesionalny) i też nam nie pozwolili. Mogliśmy se w gacie włożyć...  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ksz
|
Wysłany: Czw Mar 19, 2009 9:00 pm Temat postu: |
|
|
Ooo No cóż... zauważcie, że na pierwszym filmiku krosfajera widać, jak po lewej stronie sceny macham flagą  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ejsik

|
Wysłany: Czw Mar 19, 2009 11:00 pm Temat postu: |
|
|
Panie i Panowie. Nie będę oryginalny jak powiem że było ŻAJEBIŚCIE!! Mam na koncie ponad setkę koncertów ale to było spełnienie moich marzeń. Zobaczyć ich w końcu na żywo i przybić piątkę Brianowi ( Pozdrawiam gościa któremu udało się to dwa razy ) Jestem Poobijany, do teraz nie mam głosu ale czego się nie robi dla Bogów !! Pozdrawiam cały bus z Katowic !! oj się działo  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Baron

|
Wysłany: Czw Mar 19, 2009 11:58 pm Temat postu: |
|
|
Cóż można powiedzieć o samym koncercie? BOMBA! Mnie zaskoczyła jedna rzecz - luz z jakim Brian śpiewał, tzn. zmieniał intonację, frazowanie, dzięki czemu niektóre numery momentami brzmiały INACZEJ niż zwykle. Aaa... I jeszcze kamera pod sceną w trakcie solówki w Thunderstruck. Jak w klipie! Poniżej te lepsze ze zdjęć jakie udało mi się zrobić (zmniejszane w Outlooku, dlatego niektóre trochę niewyraźne - w normalnej rozdzielczości są ok).
 _________________ Don't need no sympathy
Don't need no charity
Don't need no helping hand
All I need is a Rock N' Roll band
---------------------------------------
When the devil come a callin'
I ain't gonna be around
Black Ice |
|
| Powrót do góry |
|
 |
owsik
|
Wysłany: Pią Mar 20, 2009 1:29 am Temat postu: |
|
|
kurde!! cały czas mi się ryj uśmiecha. nie mogę uwierzyć, że tam byłem. było wyjebiście  _________________ Rock n'Roll, k.... nie ma litości!!! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
maclaren2

|
Wysłany: Pią Mar 20, 2009 9:28 am Temat postu: |
|
|
| Czy mógłbyś wysłać mi te zdjęcia na e-mail w normalnym rozmiarze kutno40@wp.pl |
|
| Powrót do góry |
|
 |
muchozol
|
Wysłany: Pią Mar 20, 2009 10:21 am Temat postu: |
|
|
JA miałem zwyczajną cyfrówke, bez problemu przemyciłem w majtach, wykrywacz nic nie wykryl, ale jak krecilem DDDDC to przylazl byk z ochrony, wzial mnie sila za ramie i wyrzucil z hali. Na szczescie troche pokombinowalem, poklamalem i wrocilem za 2 utwory z powrotem innym wejsciem, ale niestety przegapilem ulubionego Thunderstrucka :/
Pierwszy raz mi sie takie cos zdarzylo, a to swiadczy ze czesi to zacofany i chory narod, bo widzialem jak wyrzucali ludzi seriami za krecenie.
Oczywiscie koncert byl fantastyczny i dlugo go nie zapomne! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
TSA
|
Wysłany: Pią Mar 20, 2009 11:04 am Temat postu: |
|
|
| jaszczu napisał: |
JA miałem zwyczajną cyfrówke, bez problemu przemyciłem w majtach, wykrywacz nic nie wykryl, ale jak krecilem DDDDC to przylazl byk z ochrony, wzial mnie sila za ramie i wyrzucil z hali. Na szczescie troche pokombinowalem, poklamalem i wrocilem za 2 utwory z powrotem innym wejsciem, ale niestety przegapilem ulubionego Thunderstrucka :/
Pierwszy raz mi sie takie cos zdarzylo, a to swiadczy ze czesi to zacofany i chory narod, bo widzialem jak wyrzucali ludzi seriami za krecenie.
a slyszales cos kolego o prawach autorskich ? zanim kogos wyziwesz zastanow sie bo moze jestes sam taki jak ich opisujesz, sprobowalbys wniesc cokolwiek na koncert w DE tobys zobaczyl dopiero co to kontrola, zero komurek zero kamer, aparatow kluczy butelek itd itp. a jelsi co nie odpowiadalo nie trzeba bylo jechac do Pragi do tych" zacofanych i chorych".....troszke szacunku dla innych narodow bo widze ze tu tylko agresja jedzie...i to maja byc fani ????????? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Tömash

|
Wysłany: Pią Mar 20, 2009 12:51 pm Temat postu: |
|
|
Jeśli w regulaminie jest napisane, że nie wolno wnosić aparatów, a mimo to się taki aparat wniesie, czyli: złamie regulamin, należy się liczyć z konsekwencjami. I to samo mogło być w Polsce, Niemczech, Szwecji i Singapurze. Wkurwia mnie to jechanie po Czechach bez żadnej przyczyny. _________________
| Stanisław Lem napisał: |
| Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów |
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Rosie

|
Wysłany: Pią Mar 20, 2009 2:59 pm Temat postu: |
|
|
Nie ma się co rzucać tylko przyzwyczajać,bo już niebawem u nas to będzie... _________________ Terapia wstrząsowa!! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
arysto

|
Wysłany: Pią Mar 20, 2009 3:08 pm Temat postu: |
|
|
| TSA napisał: |
| jaszczu napisał: |
a slyszales cos kolego o prawach autorskich ? zanim kogos wyziwesz zastanow sie bo moze jestes sam taki jak ich opisujesz, sprobowalbys wniesc cokolwiek na koncert w DE tobys zobaczyl dopiero co to kontrola, zero komurek zero kamer, aparatow kluczy butelek itd itp. a jelsi co nie odpowiadalo nie trzeba bylo jechac do Pragi do tych" zacofanych i chorych".....troszke szacunku dla innych narodow bo widze ze tu tylko agresja jedzie...i to maja byc fani ????????? |
sorry kolego, ale na jakim to koncercie nie można mieć komórek, kluczy itp!? byłem w kilku krajach na koncertach, jeszcze więcej widziałem DVD i nie wiem o czym mówisz! nie rób z Niemców niewiadomo kogo, bo wystrczy wpisać jakikolwiek zespół + niemieckie miasto i masz na youtubie mase bootlegów!
co do jechania po Czechach to się zgadzam! tacy już są i ich nie zmienisz! nie ma za co ich obrażać! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|