| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
arysto

|
Wysłany: Pią Mar 20, 2009 3:10 pm Temat postu: |
|
|
| Rosie napisał: |
| Nie ma się co rzucać tylko przyzwyczajać,bo już niebawem u nas to będzie... |
Rosie u nas jest o wiele gorzej! Bo nie dość, że nie wniesiesz niczego to jeszcze jak chcesz coś kupić do picia czy jedzenia to ceny są z kosmosu! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Rosie

|
Wysłany: Pią Mar 20, 2009 3:11 pm Temat postu: |
|
|
Aparaty u nas chyba mozna? _________________ Terapia wstrząsowa!! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
arysto

|
Wysłany: Pią Mar 20, 2009 3:12 pm Temat postu: |
|
|
| na żaden na którym byłem w ostatnich 3 latach nie pozwalali, to że ktoś w "majtach" przemycił to inna sprawa! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
erosek

|
Wysłany: Pią Mar 20, 2009 5:49 pm Temat postu: |
|
|
Prośba do Barona jeśli jest taka możliwość przesłania zdjęć które zrobiłeś na maila: erosek@gmail.com
Zdjęcia superowe!
Z góry dzieksik  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Konop_Kg

|
Wysłany: Pią Mar 20, 2009 6:20 pm Temat postu: |
|
|
| Ogólnie co do koncertów to możemy pomarzyć o takiej ilości jaką mają czesi więc podziękujmy tylko tym którzy są organizatorami koncertów w Polsce. Proszę o przesłanie zdjęć z polską flagą AC/DC na maila samusaran@wp.pl bo rzadko gdzie i od kogo mogę je dostać =( , lub jakiekolwiek zdjęcia z placu przed Halą !! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
dave_one
|
Wysłany: Pią Mar 20, 2009 6:54 pm Temat postu: |
|
|
| też byłbym ogromnie wdzięczny gdyby udało się te zdjęcia wrzucić na jakiś serw. pozdro Baron |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Rosie

|
Wysłany: Pią Mar 20, 2009 7:08 pm Temat postu: |
|
|
Nie bywałam na takich koncertach w Polsce,dlatego myslałam,że u nas to aparaty można...bo że butelki i inne bajery to wiem akurat.
Cała sesja z flagą zostanie wrzucona myślę,że jutro :) _________________ Terapia wstrząsowa!! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Tömash

|
Wysłany: Sob Mar 21, 2009 8:44 am Temat postu: |
|
|
| arysto napisał: |
| Rosie napisał: |
| Nie ma się co rzucać tylko przyzwyczajać,bo już niebawem u nas to będzie... |
Rosie u nas jest o wiele gorzej! Bo nie dość, że nie wniesiesz niczego to jeszcze jak chcesz coś kupić do picia czy jedzenia to ceny są z kosmosu! |
...i nie można się spokojnie piwa przed koncertem napić bo panowie w mundurach rozdają mandaty  _________________
| Stanisław Lem napisał: |
| Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów |
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
TSA
|
Wysłany: Sob Mar 21, 2009 10:24 am Temat postu: |
|
|
| TSA napisał: |
| jaszczu napisał: |
JA miałem zwyczajną cyfrówke, bez problemu przemyciłem w majtach, wykrywacz nic nie wykryl, ale jak krecilem DDDDC to przylazl byk z ochrony, wzial mnie sila za ramie i wyrzucil z hali. Na szczescie troche pokombinowalem, poklamalem i wrocilem za 2 utwory z powrotem innym wejsciem, ale niestety przegapilem ulubionego Thunderstrucka :/
Pierwszy raz mi sie takie cos zdarzylo, a to swiadczy ze czesi to zacofany i chory narod, bo widzialem jak wyrzucali ludzi seriami za krecenie.
Oczywiscie koncert byl fantastyczny i dlugo go nie zapomne! |
a slyszales cos kolego o prawach autorskich ? zanim kogos wyziwesz zastanow sie bo moze jestes sam taki jak ich opisujesz, sprobowalbys wniesc cokolwiek na koncert w DE tobys zobaczyl dopiero co to kontrola, zero komurek zero kamer, aparatow kluczy butelek itd itp. a jelsi co nie odpowiadalo nie trzeba bylo jechac do Pragi do tych" zacofanych i chorych".....troszke szacunku dla innych narodow bo widze ze tu tylko agresja jedzie...i to maja byc fani ????????? |
sorry kolego, ale na jakim to koncercie nie można mieć komórek, kluczy itp!? byłem w kilku krajach na koncertach, jeszcze więcej widziałem DVD i nie wiem o czym mówisz! nie rób z Niemców niewiadomo kogo, bo wystrczy wpisać jakikolwiek zespół + niemieckie miasto i masz na youtubie mase bootlegów!
4 X AC/DC w DE i przy wejsciu kontrole kontrole kontrole komurki aparaty i inne "narzedzia" numerek i do skrzynki .... niestety ale tak jest
co do jechania po Czechach to się zgadzam! tacy już są i ich nie zmienisz! nie ma za co ich obrażać! |
kazdy"narod" ma swoje zboczenia raczej powinnismy byc im wdzieczni za zorganizowanie koncertu a ogolnie to wesoly narod jak sie ich blizej pozna  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
TSA
|
Wysłany: Sob Mar 21, 2009 10:25 am Temat postu: |
|
|
JA miałem zwyczajną cyfrówke, bez problemu przemyciłem w majtach, wykrywacz nic nie wykryl, ale jak krecilem DDDDC to przylazl byk z ochrony, wzial mnie sila za ramie i wyrzucil z hali. Na szczescie troche pokombinowalem, poklamalem i wrocilem za 2 utwory z powrotem innym wejsciem, ale niestety przegapilem ulubionego Thunderstrucka :/
Pierwszy raz mi sie takie cos zdarzylo, a to swiadczy ze czesi to zacofany i chory narod, bo widzialem jak wyrzucali ludzi seriami za krecenie.
a slyszales cos kolego o prawach autorskich ? zanim kogos wyziwesz zastanow sie bo moze jestes sam taki jak ich opisujesz, sprobowalbys wniesc cokolwiek na koncert w DE tobys zobaczyl dopiero co to kontrola, zero komurek zero kamer, aparatow kluczy butelek itd itp. a jelsi co nie odpowiadalo nie trzeba bylo jechac do Pragi do tych" zacofanych i chorych".....troszke szacunku dla innych narodow bo widze ze tu tylko agresja jedzie...i to maja byc fani ????????? |
sorry kolego, ale na jakim to koncercie nie można mieć komórek, kluczy itp!? byłem w kilku krajach na koncertach, jeszcze więcej widziałem DVD i nie wiem o czym mówisz! nie rób z Niemców niewiadomo kogo, bo wystrczy wpisać jakikolwiek zespół + niemieckie miasto i masz na youtubie mase bootlegów!
co do jechania po Czechach to się zgadzam! tacy już są i ich nie zmienisz! nie ma za co ich obrażać! |
kazdy"narod" ma swoje zboczenia raczej powinnismy byc im wdzieczni za zorganizowanie koncertu a ogolnie to wesoly narod jak sie ich blizej pozna  |
4 X AC/DC w DE i przy wejsciu kontrole kontrole kontrole komurki aparaty i inne "narzedzia" numerek i do skrzynki .... niestety ale tak jest |
|
| Powrót do góry |
|
 |
TSA
|
Wysłany: Sob Mar 21, 2009 10:29 am Temat postu: |
|
|
kazdy"narod" ma swoje zboczenia raczej powinnismy byc im wdzieczni za zorganizowanie koncertu a ogolnie to wesoly narod jak sie ich blizej pozna
4 X AC/DC w DE i przy wejsciu kontrole kontrole kontrole komurki aparaty i inne "narzedzia" numerek i do skrzynki .... niestety ale tak jest nie bede wyliczal koncertow na ktorych bylem w DE bo raczej malo miejsca ale wszedzie bylo podobnie |
|
| Powrót do góry |
|
 |
arysto

|
Wysłany: Sob Mar 21, 2009 11:02 am Temat postu: |
|
|
| nie bedę się kłócił, ale z tym co piszesz to spotykam się pierwszy raz! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Baron

|
Wysłany: Sob Mar 21, 2009 1:01 pm Temat postu: |
|
|
| maclaren2 napisał: |
| Czy mógłbyś wysłać mi te zdjęcia na e-mail w normalnym rozmiarze kutno40@wp.pl |
| erosek napisał: |
| Prośba do Barona jeśli jest taka możliwość przesłania zdjęć które zrobiłeś na maila: erosek@gmail.com |
Niestety nie dam Wam rady wysłać tego na maila, ale postaram sie w najbliższym tygodniu wrzucić to na megaupload. _________________ Don't need no sympathy
Don't need no charity
Don't need no helping hand
All I need is a Rock N' Roll band
---------------------------------------
When the devil come a callin'
I ain't gonna be around
Black Ice |
|
| Powrót do góry |
|
 |
AC DC FAN

|
Wysłany: Sob Mar 21, 2009 2:18 pm Temat postu: |
|
|
Mi tez się zajebiście podobało w Pradze i oczywiście na AC DC:) w ostatniej chwili kupiłam bilecik, za 3 tys koron czeskich..ale i tak warto było dobrze ze stało trochę ludzi co sprzedawało "LISTKI"
wszystko super:)
AHA I JESZCZE JEDNA MAŁA SPRAWA
Pozdrawiam szanownych kolegów z ktorymi pojechalismy do Pragi, i z ktorej tez mielismy wrocic z nimi, musicie dalej troche dopracować wasze umiejętności kłamania, bo wogole wam to nie wyszło
adios |
|
| Powrót do góry |
|
 |
utomaf
|
Wysłany: Sob Mar 21, 2009 7:35 pm Temat postu: |
|
|
Miałem coś napisać jeśli chodzi o wrażenia z koncertu, ale właściwie już wszystko zostało napisane. Absolutny Kosmos... Ja wraz z dwoma kumplami jechałem z Warszawy. Nocowaliśmy w Pradze.
Dodać tylko mogę tyle, iż mam nadzieję, że Phil Rudd jeszcze długo "pociągnie" w AC/DC mimo tego, że w czasie koncertu jara szlugi jak smok. Żeby się nam chłop nie wykończył. Ktoś może policzył, ile papierosów wypalił w czasie koncertu?
Tomaf |
|
| Powrót do góry |
|
 |
bolen

|
Wysłany: Sob Mar 21, 2009 11:20 pm Temat postu: |
|
|
Ja jestem wciąż NAŁADOWANY energią z tego koncertu, aż musiałem wrzucić sobie No Bull z Madrytu na video tak dla ujścia energii to mój czwarty koncert, a reagowałem tak samo jak na pierwszym, bo ich muzyka to prawdziwy odlot, a to, co z nią zawsze robią, to niezagrożone niczym mistrzostwo świata _________________ Boleń |
|
| Powrót do góry |
|
 |
maciek
|
Wysłany: Sob Mar 21, 2009 11:28 pm Temat postu: |
|
|
utomaf:
Moim zdaniem, niestety ale najgorzej z chłopaków wygląda Malcolm...
Phil trzyma się nieźle... szkoda tylko, że włosy ściął  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
owsik
|
Wysłany: Nie Mar 22, 2009 12:22 am Temat postu: |
|
|
a tam ściął... troszkę tylko przykrócił i nic więcej.
a Malcolm faktycznie wygląda najgorzej. pewnie przez to picie. teraz mu to wychodzi wszystko. _________________ Rock n'Roll, k.... nie ma litości!!! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ksz
|
Wysłany: Nie Mar 22, 2009 12:33 am Temat postu: |
|
|
No z Malcolmem to rzeczywiście nieciekawie, ale... nie spodziewałem się, że Bogowie będą w tak ŚWIETNEJ formie, Angus gra jak 10, 20 i 30 lat temu  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ksz
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
jacekl
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
szlepster_SILESIA_ATTACK

|
Wysłany: Nie Mar 22, 2009 6:38 pm Temat postu: |
|
|
NA koncercie znalazłem Warszawska karte miejska na nazwisko MARTYNA SOŁTYSIAK. karta wazna do czerwca, wiec jak ktos ja zna albo sama zainteresowana czyta to- prosze o kontakt na priv. _________________
] |
|
| Powrót do góry |
|
 |
dave_one
|
Wysłany: Nie Mar 22, 2009 6:59 pm Temat postu: |
|
|
| pozdro dla Sebastiana i drugiego kolegi, którego imienia nie zapamiętałem, ale był w koszulce fanclubu z Brianem;) miło się spędziło z Wami czas. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
AtoMike

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
sebastian31
|
Wysłany: Pon Mar 23, 2009 7:43 pm Temat postu: |
|
|
dzięki za pozdrowienia .czadowy byl koncercik co?kurde normalnie jeszcze raz bym poszedl chocby dziś tak mnie nakręcił.tak naprawde to nie pamiętam waszych imion .ale ja już tak mam.spoko z was kolesie |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|