Forum ACDC Forum
Polskie forum fanów AC/DC

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

koncert w Pradze
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... , 26, 27, 28  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ACDC Forum Strona Główna -> AC/DC Forum
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
arysto

PostWysłany: Pią Mar 20, 2009 3:10 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Rosie napisał:
Nie ma się co rzucać tylko przyzwyczajać,bo już niebawem u nas to będzie...

Rosie u nas jest o wiele gorzej! Bo nie dość, że nie wniesiesz niczego to jeszcze jak chcesz coś kupić do picia czy jedzenia to ceny są z kosmosu!
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Rosie

PostWysłany: Pią Mar 20, 2009 3:11 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Aparaty u nas chyba mozna?
arysto

PostWysłany: Pią Mar 20, 2009 3:12 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

na żaden na którym byłem w ostatnich 3 latach nie pozwalali, to że ktoś w "majtach" przemycił to inna sprawa!
Powrót do góry
erosek

PostWysłany: Pią Mar 20, 2009 5:49 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Prośba do Barona jeśli jest taka możliwość przesłania zdjęć które zrobiłeś na maila: erosek@gmail.com

Zdjęcia superowe!

Z góry dzieksik Twisted Evil
Powrót do góry
Konop_Kg

PostWysłany: Pią Mar 20, 2009 6:20 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ogólnie co do koncertów to możemy pomarzyć o takiej ilości jaką mają czesi więc podziękujmy tylko tym którzy są organizatorami koncertów w Polsce. Proszę o przesłanie zdjęć z polską flagą AC/DC na maila samusaran@wp.pl bo rzadko gdzie i od kogo mogę je dostać =( , lub jakiekolwiek zdjęcia z placu przed Halą !!
Powrót do góry
dave_one

PostWysłany: Pią Mar 20, 2009 6:54 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

też byłbym ogromnie wdzięczny gdyby udało się te zdjęcia wrzucić na jakiś serw. pozdro Baron
Powrót do góry
Rosie

PostWysłany: Pią Mar 20, 2009 7:08 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nie bywałam na takich koncertach w Polsce,dlatego myslałam,że u nas to aparaty można...bo że butelki i inne bajery to wiem akurat.
Cała sesja z flagą zostanie wrzucona myślę,że jutro :)

Tömash

PostWysłany: Sob Mar 21, 2009 8:44 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

arysto napisał:
Rosie napisał:
Nie ma się co rzucać tylko przyzwyczajać,bo już niebawem u nas to będzie...

Rosie u nas jest o wiele gorzej! Bo nie dość, że nie wniesiesz niczego to jeszcze jak chcesz coś kupić do picia czy jedzenia to ceny są z kosmosu!

...i nie można się spokojnie piwa przed koncertem napić bo panowie w mundurach rozdają mandaty Laughing

Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
TSA

PostWysłany: Sob Mar 21, 2009 10:24 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

arysto napisał:
TSA napisał:
jaszczu napisał:
JA miałem zwyczajną cyfrówke, bez problemu przemyciłem w majtach, wykrywacz nic nie wykryl, ale jak krecilem DDDDC to przylazl byk z ochrony, wzial mnie sila za ramie i wyrzucil z hali. Na szczescie troche pokombinowalem, poklamalem i wrocilem za 2 utwory z powrotem innym wejsciem, ale niestety przegapilem ulubionego Thunderstrucka :/
Pierwszy raz mi sie takie cos zdarzylo, a to swiadczy ze czesi to zacofany i chory narod, bo widzialem jak wyrzucali ludzi seriami za krecenie.
Oczywiscie koncert byl fantastyczny i dlugo go nie zapomne!

a slyszales cos kolego o prawach autorskich ? zanim kogos wyziwesz zastanow sie bo moze jestes sam taki jak ich opisujesz, sprobowalbys wniesc cokolwiek na koncert w DE tobys zobaczyl dopiero co to kontrola, zero komurek zero kamer, aparatow kluczy butelek itd itp. a jelsi co nie odpowiadalo nie trzeba bylo jechac do Pragi do tych" zacofanych i chorych".....troszke szacunku dla innych narodow bo widze ze tu tylko agresja jedzie...i to maja byc fani ?????????

sorry kolego, ale na jakim to koncercie nie można mieć komórek, kluczy itp!? byłem w kilku krajach na koncertach, jeszcze więcej widziałem DVD i nie wiem o czym mówisz! nie rób z Niemców niewiadomo kogo, bo wystrczy wpisać jakikolwiek zespół + niemieckie miasto i masz na youtubie mase bootlegów!

4 X AC/DC w DE i przy wejsciu kontrole kontrole kontrole komurki aparaty i inne "narzedzia" numerek i do skrzynki .... niestety ale tak jest

co do jechania po Czechach to się zgadzam! tacy już są i ich nie zmienisz! nie ma za co ich obrażać!

kazdy"narod" ma swoje zboczenia raczej powinnismy byc im wdzieczni za zorganizowanie koncertu a ogolnie to wesoly narod jak sie ich blizej pozna Very Happy
Powrót do góry
TSA

PostWysłany: Sob Mar 21, 2009 10:25 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

TSA napisał:
arysto napisał:
TSA napisał:
jaszczu napisał:
JA miałem zwyczajną cyfrówke, bez problemu przemyciłem w majtach, wykrywacz nic nie wykryl, ale jak krecilem DDDDC to przylazl byk z ochrony, wzial mnie sila za ramie i wyrzucil z hali. Na szczescie troche pokombinowalem, poklamalem i wrocilem za 2 utwory z powrotem innym wejsciem, ale niestety przegapilem ulubionego Thunderstrucka :/
Pierwszy raz mi sie takie cos zdarzylo, a to swiadczy ze czesi to zacofany i chory narod, bo widzialem jak wyrzucali ludzi seriami za krecenie.

a slyszales cos kolego o prawach autorskich ? zanim kogos wyziwesz zastanow sie bo moze jestes sam taki jak ich opisujesz, sprobowalbys wniesc cokolwiek na koncert w DE tobys zobaczyl dopiero co to kontrola, zero komurek zero kamer, aparatow kluczy butelek itd itp. a jelsi co nie odpowiadalo nie trzeba bylo jechac do Pragi do tych" zacofanych i chorych".....troszke szacunku dla innych narodow bo widze ze tu tylko agresja jedzie...i to maja byc fani ?????????

sorry kolego, ale na jakim to koncercie nie można mieć komórek, kluczy itp!? byłem w kilku krajach na koncertach, jeszcze więcej widziałem DVD i nie wiem o czym mówisz! nie rób z Niemców niewiadomo kogo, bo wystrczy wpisać jakikolwiek zespół + niemieckie miasto i masz na youtubie mase bootlegów!

co do jechania po Czechach to się zgadzam! tacy już są i ich nie zmienisz! nie ma za co ich obrażać!

kazdy"narod" ma swoje zboczenia raczej powinnismy byc im wdzieczni za zorganizowanie koncertu a ogolnie to wesoly narod jak sie ich blizej pozna Very Happy

4 X AC/DC w DE i przy wejsciu kontrole kontrole kontrole komurki aparaty i inne "narzedzia" numerek i do skrzynki .... niestety ale tak jest
Powrót do góry
TSA

PostWysłany: Sob Mar 21, 2009 10:29 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

arysto napisał:
TSA napisał:
jaszczu napisał:

4 X AC/DC w DE i przy wejsciu kontrole kontrole kontrole komurki aparaty i inne "narzedzia" numerek i do skrzynki .... niestety ale tak jest nie bede wyliczal koncertow na ktorych bylem w DE bo raczej malo miejsca ale wszedzie bylo podobnie
Powrót do góry
arysto

PostWysłany: Sob Mar 21, 2009 11:02 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

nie bedę się kłócił, ale z tym co piszesz to spotykam się pierwszy raz!
Powrót do góry
Baron

PostWysłany: Sob Mar 21, 2009 1:01 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

maclaren2 napisał:
Czy mógłbyś wysłać mi te zdjęcia na e-mail w normalnym rozmiarze kutno40@wp.pl

erosek napisał:
Prośba do Barona jeśli jest taka możliwość przesłania zdjęć które zrobiłeś na maila: erosek@gmail.com

Niestety nie dam Wam rady wysłać tego na maila, ale postaram sie w najbliższym tygodniu wrzucić to na megaupload.

All I need is a Rock N' Roll band
---------------------------------------
When the devil come a callin'
I ain't gonna be around

Black Ice
Powrót do góry
AC DC FAN

PostWysłany: Sob Mar 21, 2009 2:18 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mi tez się zajebiście podobało w Pradze i oczywiście na AC DC:) w ostatniej chwili kupiłam bilecik, za 3 tys koron czeskich..ale i tak warto było Smile dobrze ze stało trochę ludzi co sprzedawało "LISTKI" Wink
wszystko super:)
AHA I JESZCZE JEDNA MAŁA SPRAWA

Pozdrawiam szanownych kolegów z ktorymi pojechalismy do Pragi, i z ktorej tez mielismy wrocic z nimi, musicie dalej troche dopracować wasze umiejętności kłamania, bo wogole wam to nie wyszło Rolling Eyes
adios
Powrót do góry
utomaf

PostWysłany: Sob Mar 21, 2009 7:35 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Miałem coś napisać jeśli chodzi o wrażenia z koncertu, ale właściwie już wszystko zostało napisane. Absolutny Kosmos... Ja wraz z dwoma kumplami jechałem z Warszawy. Nocowaliśmy w Pradze.
Dodać tylko mogę tyle, iż mam nadzieję, że Phil Rudd jeszcze długo "pociągnie" w AC/DC mimo tego, że w czasie koncertu jara szlugi jak smok. Żeby się nam chłop nie wykończył. Ktoś może policzył, ile papierosów wypalił w czasie koncertu?

Tomaf
Powrót do góry
bolen

PostWysłany: Sob Mar 21, 2009 11:20 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja jestem wciąż NAŁADOWANY energią z tego koncertu, aż musiałem wrzucić sobie No Bull z Madrytu na video tak dla ujścia energii Twisted Evil to mój czwarty koncert, a reagowałem tak samo jak na pierwszym, bo ich muzyka to prawdziwy odlot, a to, co z nią zawsze robią, to niezagrożone niczym Exclamation mistrzostwo świata
maciek

PostWysłany: Sob Mar 21, 2009 11:28 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

utomaf:

Moim zdaniem, niestety ale najgorzej z chłopaków wygląda Malcolm...
Phil trzyma się nieźle... szkoda tylko, że włosy ściął Smile
Powrót do góry
owsik

PostWysłany: Nie Mar 22, 2009 12:22 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

a tam ściął... troszkę tylko przykrócił i nic więcej.
a Malcolm faktycznie wygląda najgorzej. pewnie przez to picie. teraz mu to wychodzi wszystko.

ksz

PostWysłany: Nie Mar 22, 2009 12:33 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No z Malcolmem to rzeczywiście nieciekawie, ale... nie spodziewałem się, że Bogowie będą w tak ŚWIETNEJ formie, Angus gra jak 10, 20 i 30 lat temu Very Happy
Powrót do góry
ksz

PostWysłany: Nie Mar 22, 2009 1:52 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zapomniałbym - parę fotek wykonanych telefonem, ale z bliska Very Happy
http://picasaweb.google.pl/kszcz123/ACDCPRAHA?authkey=Gv1sRgCMHgwbyY35uQPQ#
Powrót do góry
jacekl

PostWysłany: Nie Mar 22, 2009 5:52 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

a oto moje fotki Smile (z komórki - 1600 x 1200)
http://picasaweb.google.pl/lewicki.j/20090317PragaACDC
Powrót do góry
szlepster_SILESIA_ATTACK

PostWysłany: Nie Mar 22, 2009 6:38 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

NA koncercie znalazłem Warszawska karte miejska na nazwisko MARTYNA SOŁTYSIAK. karta wazna do czerwca, wiec jak ktos ja zna albo sama zainteresowana czyta to- prosze o kontakt na priv.
dave_one

PostWysłany: Nie Mar 22, 2009 6:59 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

pozdro dla Sebastiana i drugiego kolegi, którego imienia nie zapamiętałem, ale był w koszulce fanclubu z Brianem;) miło się spędziło z Wami czas.
Powrót do góry
AtoMike

PostWysłany: Pon Mar 23, 2009 6:38 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

http://www.acdcrocks.cz/praha/

PostWysłany: Pon Mar 23, 2009 7:43 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

dzięki za pozdrowienia Very Happy .czadowy byl koncercik co?kurde normalnie jeszcze raz bym poszedl chocby dziś tak mnie nakręcił.tak naprawde to nie pamiętam waszych imion Sad .ale ja już tak mam.spoko z was kolesie
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ACDC Forum Strona Główna -> AC/DC Forum Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... , 26, 27, 28  Następny
Strona 27 z 28

Skocz do: