| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
TSA-ACDC
|
Wysłany: Sro Sty 06, 2010 8:29 pm Temat postu: Petycja w sprawie wspólnego koncertu TSA i AC/DC |
|
|
Witajcie! Jako wielcy fani jednego z najwybitniejszych polskich zespołów jakim niewątpliwie jest TSA przygotowaliśmy petycję do orgazniatora polskiego koncertu AC/DC. Prośbą naszą jest to, aby to właśnie TSA miało zaszczyt wystąpić przed weteranami hard rocka z kraju kangurów!
Oto banner promujący akcję, odsyłający jednocześnie do petycji:
Z głębi serca prosimy o podpisanie tej petycji, to dosłownie 1,5 minuty roboty! Prosimy również o jak najszersze promowanie akcji wśród znajomych i na innych forach! Tutaj przygotowujemy gotowy szablon, aby wstawić sobie banner np. w sygnaturkę:
| Kod: |
| [URL=http://www.petycje.pl/petycja/4770/tsa_jako_support_ac-dc.html][img]http://i49.tinypic.com/jgjdzq.gif[/img][/URL] |
Możecie go wklejać również na swoje strony internetowe, grona, naszą klasę, facebooka i inne podobne! Z góry dziękujemy!
miki & herki
ps. Jeśli uważacie ten temat za zbędny, prosimy o przeniesienie postu do jakiegoś tematu zbiorczego, chociaż jak wiadomo osobny temat przykuje większą uwagę! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
sebastian31
|
Wysłany: Sro Sty 06, 2010 8:32 pm Temat postu: |
|
|
spoko.ale nie fajnie by było gdyby to byla METALLICA jak to było w 91 r.? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
maciek
|
Wysłany: Sro Sty 06, 2010 8:43 pm Temat postu: |
|
|
Nie. TSA jest lepsze  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
jerzyczysko
|
Wysłany: Sro Sty 06, 2010 9:28 pm Temat postu: |
|
|
| daj kur"" spokoj z tymi cieciami z metalici , przeciez co oni grają to się nadaje do teleranka. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
mario_
|
Wysłany: Sro Sty 06, 2010 10:02 pm Temat postu: |
|
|
Ja bym raczej wolał Airbourne lub ew. Rhino Bucket, jako support.  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Rosie

|
Wysłany: Sro Sty 06, 2010 11:20 pm Temat postu: |
|
|
Coś polskiego jak najbardziej! _________________ Terapia wstrząsowa!! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Flanger

|
Wysłany: Czw Sty 07, 2010 8:08 am Temat postu: |
|
|
| Ludzie wy jestescie popierdoleni z tymi petycjami! Była tam jakaś petycja żeby ac/dc zagrało koncert w polsce to ok ,ale teraz jeszcze jakies wymagania co do supportu.CHORE!!!!!!!!!!!!! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
mateusz_kajtek

|
Wysłany: Czw Sty 07, 2010 11:41 am Temat postu: |
|
|
Flanger a co w tym złego? moim zdaniem pomysł trafiony w 10! TSA też warto posłuchać, na jednym ich koncercie było mi dane być więc polecam i zachecam do podpisywania sie pod petycją... _________________ Rock N Roll Dream |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Flanger

|
Wysłany: Czw Sty 07, 2010 1:39 pm Temat postu: |
|
|
| Napiszmy jeszcze petycje zeby Angus miał granatowy mundurek,a nie bordowy. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Tömash

|
Wysłany: Czw Sty 07, 2010 2:03 pm Temat postu: |
|
|
jejku nie wymagania, tylko lekka sugestia poza tym przecież takich petycji internetowych nie mozna do końca serio traktować, co nie zmienia faktu, że może coś to da, jasne, że będzie pewnie jakiś saport na całą trasę, ale np. na Węgrzech na trasie SUL oprócz AC/DC i Rammsteina zagrała jakaś miejscowa kapela. _________________
| Stanisław Lem napisał: |
| Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów |
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
arysto

|
Wysłany: Czw Sty 07, 2010 2:56 pm Temat postu: |
|
|
| TSA jak najbardziej! Dobre polskie granie jest zdecydowanie lepsze od jakiegoś małoznanego zagranicznego rzępolenia! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Night

|
Wysłany: Pią Sty 08, 2010 10:07 am Temat postu: |
|
|
inicjatywa zacne, tylko czy przypadkiem AC/DC nie mają swojego własnego supportu w postaci The Answer? Z tego co wiem to otwierali im koncerty na trasie w Europie w 2009 więc nie wiem czy daliby Polakom własny support wrzucić:] no chyba że jeszcze przed The Answer i sie zrobi mały festiwal:D _________________ High Voltage Rock'N'Roll |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Jacek_lcf

|
Wysłany: Pią Sty 08, 2010 11:43 am Temat postu: |
|
|
To juz wole The answer. Ile można TSA oglądać, oni zawsze są gdzies "obok". Więc jak macie po 13 lat i tylko raz TSA widzieliscie to wejdzcie na ich strone i tam zobaczycie ze TSA jeździ po całej polsce... Dla mnie pomysl z góry przegrany. _________________ Black Sabbath Deep Purple AC/DC Led Zeppelin |
|
| Powrót do góry |
|
 |
arysto

|
Wysłany: Pią Sty 08, 2010 11:59 am Temat postu: |
|
|
| Jacku ale czym innym jest się dobrze rozruszać przy znanym wszystkim polskim TSA, które jak dla mnie świetnie wprowadzi w klimaty piorunów, a czym innym czekać na innym, nieznanym lub mało znanym supporcie, kiedy to oni w końcu przestaną grać i zagra gwiazda! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Jacek_lcf

|
Wysłany: Pią Sty 08, 2010 1:15 pm Temat postu: |
|
|
Nie znasz The Answer? _________________ Black Sabbath Deep Purple AC/DC Led Zeppelin |
|
| Powrót do góry |
|
 |
invader
|
Wysłany: Pią Sty 08, 2010 1:44 pm Temat postu: |
|
|
Jak dla mnie to najlepiej by było, gdyby nie grał żaden support - niepotrzebny hałas
TSA niby spoko, ale kojarzy mi się bardziej z pubami i zachlanymi nastolatkami niż kilkudziesięciotysięcznym koncertem, a The Answer widziałem w zeszłym roku 3 razy, nie powalili mnie, i jakoś nie mam ciśnienia żeby oglądać ich znowu  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Crabsody
|
Wysłany: Pią Sty 08, 2010 2:18 pm Temat postu: |
|
|
ja powiem tak: jestem fanem AC/DC, niczego innego nie slucham, praktycznie nie znam TSA (prosze bardzo, nazwijcie mnie ignorantem) ale z checia podpisze ta petycje, bo komus zalezy. Cheers  _________________ Nie przeszkadzaj sobie, nic tu nie ma ciekawego |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Jacek_lcf

|
Wysłany: Pią Sty 08, 2010 2:20 pm Temat postu: |
|
|
Czasami tak mozesz wyrok na siebie podpisac ) _________________ Black Sabbath Deep Purple AC/DC Led Zeppelin |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Crabsody
|
Wysłany: Pią Sty 08, 2010 2:34 pm Temat postu: |
|
|
poprawka: wlasnie pozwiedzalem youtube, gitara fajnia ale wokal taki sobie. Tak czy siak podpisalem _________________ Nie przeszkadzaj sobie, nic tu nie ma ciekawego |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Jacek_lcf

|
Wysłany: Pią Sty 08, 2010 4:33 pm Temat postu: |
|
|
ehhh... _________________ Black Sabbath Deep Purple AC/DC Led Zeppelin |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Warzywo?

|
Wysłany: Pią Sty 08, 2010 11:16 pm Temat postu: |
|
|
|
 |
arysto

|
Wysłany: Sob Sty 09, 2010 12:36 am Temat postu: |
|
|
| słyszałem Answer, min przec AC/DC w Pradze i powiem, że fajny zespolik i świetnie na scenie się poruszają... lecz i tak bardziej wolałbym polską TSA choćby po to by sobie pośpiewać i pokazać, że Polak też potrafi robić dobrą muzykę! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Tömash

|
Wysłany: Sob Sty 09, 2010 10:54 am Temat postu: |
|
|
Ale na pewno dalej będzie Answer? (nie żebym do nich coś miał, bo lepszego saportu nie widizałem nigdy) _________________
| Stanisław Lem napisał: |
| Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów |
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Ansiaa

|
Wysłany: Sob Sty 09, 2010 4:30 pm Temat postu: |
|
|
no skoro supportują wszystkie inne koncerty acdc to dlaczego w pl miałoby być coś innego?. nie ma co pisać petycji, to i tak od nas nie zależy. na tsa możecie sobie iść gdzieś w pl, a the answer pewnie niewiele osób miało okazję zobaczyć. a tak w ogóle to wiem z własnego doświadczenia, że co by to nie był za support to i tak każdy chce, żeby skończyli jak najszybciej i na scenie znalazła się główna gwiazda... . |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Warzywo?

|
Wysłany: Sob Sty 09, 2010 5:39 pm Temat postu: |
|
|
O ile dobrze pamiętam, Answer już nie supportuje AC/DC. Ostatnim supportem był Anvil i chyba na tym się skończyło. _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|