| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Jacek_lcf

|
Wysłany: Pią Cze 04, 2010 4:41 pm Temat postu: |
|
|
To była ironia do innych wypowiedzi. Dla mnie fanem jest ten kto kocha swój ulubiony zespół  _________________ Black Sabbath Deep Purple AC/DC Led Zeppelin |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Crzszman

|
Wysłany: Pią Cze 04, 2010 5:56 pm Temat postu: |
|
|
Aha, no to sorry. Nie zrozumiałem. Bo, kuwa, serio kasy wtedy nie miałem Ale liczy się, że chociaż te 5 razy Angusa zobaczyłem, że na LTBR był max 7 m. ode mnie, że go wtedy świetnie widziałem i że widział moją rękę :p |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Pablo1919

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Ralf

|
Wysłany: Pią Cze 04, 2010 9:10 pm Temat postu: |
|
|
Brian takim sprintem potrafi biec w tym wieku? Też chciałbym być taki sprawny na stare lata! Niesamowity..
Tak poza tym, to widzicie wszyscy narzekacze? W Finlandii to dopiero ludzie stali jak kołki. Tylko "kilka" machających rąk, a tak to ludzie stoją. I to na pierwszej płycie. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
mar75
|
Wysłany: Pią Cze 04, 2010 10:01 pm Temat postu: |
|
|
| Ralf napisał: |
Brian takim sprintem potrafi biec w tym wieku? Też chciałbym być taki sprawny na stare lata! Niesamowity..
Tak poza tym, to widzicie wszyscy narzekacze? W Finlandii to dopiero ludzie stali jak kołki. Tylko "kilka" machających rąk, a tak to ludzie stoją. I to na pierwszej płycie. |
To w takim razie dam Ci coś z drugiego bieguna
wpisz w youtube "ac/dc buenos aires" - życzę miłych wrażeń  _________________ 13 sierpień 1991, Chorzów, Monsters Of Rock
12 czerwiec 2001, Praga, Stiff Upper Lip Tour
27 maj 2010, Warszawa, Black Ice World Tour |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Piratrabarbar
|
Wysłany: Pią Cze 04, 2010 10:37 pm Temat postu: |
|
|
No jestem ponad 30 lat mlodszy ale nie mam ani połowy tego poweru co chłopcy z AC/DC, po dwóch pierwszych kawałkach zlapałem zadyszke ,ale potem jakos stare kosci sie rozruszały i dałem radę do końca. Nie no trzeba popracować nad formą bo na 2 płycie nie było przeproś, ale myslałem ze wróce bardziej sponiewierany nawet wziąłem zapasowe ubranie do samochodu .Co do publiki na pocz 2 płyty z prawej strony to same dobre wrażenia ,no moze znalazłoby sie kilku kołków ale to sporadycznie.Zreszta i tak wędrowałem tam gdzie się bawili Osobiscie to nie rozumiem jak mozna spokojnie stac gdy na scenie gra TAAKI zespół. Ale to sie da zauwarzyc teraz wszedzie polskie społeczeństwo za nadto "spoważnialo"i uważają skakanie i dobra zabawe za obciach (bo sie bedą gapić, nie wypada) Wypada jedynie zaprezentować w górze najnowsza komóre. A może to po prostu brak alkoholu we krwi? Bo pewnie było za drogo albo za bardzo rozcienczone . dobrze rozumiem tych co pisza o dretwej atmoswerze, ale może tak ma byc w koncu jest moda na emo to wszscy powinni przybrać ponura postawe he he. Przepraszam za te durne wywody no ale tez chyba mi sie to udziela bo zaczynam pierdolic. Wielkie pozdrowienia dla tych co darli jape tak jak ja i skakali i rozpychali sie łokciami i dla tych co nie potrzebują pić ani ćpać przed koncertem bo ROCK AND ROLL sprawia że czują się nieśmiertelni!! A AC/AC już są nieśmiertelni, bez względu na to czy przejdą na emeryturę czy nie, i jebać całą reszte!! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
dawos1
|
Wysłany: Sob Cze 05, 2010 2:05 am Temat postu: |
|
|
uwielbiam AC DC, ale dźwiękowców chyba najlepszych nie mają. Uwielbiam ten zespół, ale mam pewien niesmak. W Pradze na hali był przeraźliwy hałas, z którego trudno było wyłapać poszczególne instrumenty, a na Bemowie bardzo cicho. Dodatkowo obraz nie nadążał za dźwiękiem (lub na odwrót-nie pamiętam dokładnie). scena była zbyt nisko i przez to miałem ogromne trudności żeby zobaczyć zespół. Telebim przydałby się także w głębi publiki. Scena z mojej odległości była mała (przy drugim rzędzie głośników), a za mną było jeszcze tyle ludzi co przede mną. Te czynniki w dużej mierze powodowały, że nie czułem nastroju koncertowego i rzadko skakałem. Kasa za bilety przecież była niemała, więc wydaje mi się, że można wymagać. Pozdrowienia dla wszystkich obecnych i sorki, ale musiałem się wyżalić  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Grendel11
|
Wysłany: Sob Cze 05, 2010 11:26 am Temat postu: |
|
|
Niech oni tu jeszcze wrócą
Za każdym razem jak słucham For those about rock.. aż ciary przechodzą bo wszystko mi się przypomina Super by było jakby tu jeszcze przyjechali.  _________________ Rock 'n' roll ain't noise pollution ! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Casi12

|
Wysłany: Sob Cze 05, 2010 12:02 pm Temat postu: |
|
|
Narzekacie na nagłośnienie jak nie wiem. Ja tam wszystko świetnie słyszałem. Było głośno, była moc i był rock'n'roll  _________________ I could be in a rock ‘n’ roll dream. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
arturlodz

|
Wysłany: Sob Cze 05, 2010 1:52 pm Temat postu: |
|
|
| dawos1 napisał: |
uwielbiam AC DC, ale dźwiękowców chyba najlepszych nie mają. Uwielbiam ten zespół, ale mam pewien niesmak. W Pradze na hali był przeraźliwy hałas, z którego trudno było wyłapać poszczególne instrumenty, a na Bemowie bardzo cicho. Dodatkowo obraz nie nadążał za dźwiękiem (lub na odwrót-nie pamiętam dokładnie). scena była zbyt nisko i przez to miałem ogromne trudności żeby zobaczyć zespół. Telebim przydałby się także w głębi publiki. Scena z mojej odległości była mała (przy drugim rzędzie głośników), a za mną było jeszcze tyle ludzi co przede mną. Te czynniki w dużej mierze powodowały, że nie czułem nastroju koncertowego i rzadko skakałem. Kasa za bilety przecież była niemała, więc wydaje mi się, że można wymagać. Pozdrowienia dla wszystkich obecnych i sorki, ale musiałem się wyżalić  |
trzeba było kurwa wcześniej się ustawić, a nie takie gadanie - Bemowo jest ogólnie do bani miejsce - i było głośno, nawet bardzo, nie wiem może miałeś te lipne trybuny, albo stałeś 2 km od sceny - ja słyszałem doskonale wszystko - Oni zawsze grają na maksa _________________ Blond - bomba - w Finland, Hellsinki T-shirt z I płyty proszona o kontakt |
|
| Powrót do góry |
|
 |
dawos1
|
Wysłany: Nie Cze 06, 2010 1:06 pm Temat postu: |
|
|
[/quote] trzeba było kurwa wcześniej się ustawić, a nie takie gadanie - Bemowo jest ogólnie do bani miejsce - i było głośno, nawet bardzo, nie wiem może miałeś te lipne trybuny, albo stałeś 2 km od sceny - ja słyszałem doskonale wszystko - Oni zawsze grają na maksa[/quote]
kurwa kurwa kurwa, spierdalam stąd, chuj z taką wymianą opinii, ero poziomu... mam tylko nadzieję, że nie wszyscy fani PIORUNÓW są tak ograniczeni |
|
| Powrót do góry |
|
 |
arturlodz

|
Wysłany: Nie Cze 06, 2010 2:46 pm Temat postu: |
|
|
stary, ale ja Ci prawdę powiedziałem - nie wiem o co chodzi - zawarłem fakty i tyle, a że mogą być dla kogoś niewygodne to już nie moja sprawa - jeżeli koncert jest na takim terenie trzeba się liczyć z pewnymi poświęceniami...a nie tylko narzekanie, narzekanie i jeszcze więcej narzekania _________________ Blond - bomba - w Finland, Hellsinki T-shirt z I płyty proszona o kontakt |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Dawisiek21

|
Wysłany: Nie Cze 06, 2010 3:02 pm Temat postu: |
|
|
Pieprze was, ja wszystko slyszalem i mam was w dupie, ciesze sie ze moglem tam byc i chuj _________________ Tak |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Crabsody
|
Wysłany: Pon Cze 07, 2010 3:07 pm Temat postu: |
|
|
eee sądząc po groteskowej ekspresji, myślę, że chodzi mu o niepotrzebne wulgaryzmy. Ma rację, też jestem troche zawiedziony, że nie obyło się bez przeklinania  _________________ Nie przeszkadzaj sobie, nic tu nie ma ciekawego |
|
| Powrót do góry |
|
 |
polik95
|
Wysłany: Pon Cze 07, 2010 3:58 pm Temat postu: |
|
|
| mar75 oj w tej argentynie to sie bawili, a myślałem że na polskich koncertach panuje najlepsza atmosfera |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Rosie

|
Wysłany: Pon Cze 07, 2010 4:34 pm Temat postu: |
|
|
Syf się zrobił na tym forum. _________________ Terapia wstrząsowa!! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Pablo1919

|
Wysłany: Pon Cze 07, 2010 7:42 pm Temat postu: |
|
|
| No dokładnie ludziska opanujta się! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
mario_
|
Wysłany: Pon Cze 07, 2010 8:09 pm Temat postu: |
|
|
| Rosie napisał: |
| Syf się zrobił na tym forum. |
trzeba się zatem wynieść na bonfire  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
riffraff Administrator

|
Wysłany: Pon Cze 07, 2010 9:01 pm Temat postu: |
|
|
Ludzie proszę... to czytają młodzi ludzie. Chcielibyście aby Wasze dzieci takim mięsem rzucały. Proszę dajcie młodym Fanom przykład! _________________ Pozdrawiam
RiffRaff
---------
Ostatnia płyta AC/DC to Black Ice ale Black Ice to nie ostatnia płyta AC/DC. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Crzszman

|
Wysłany: Pon Cze 07, 2010 10:06 pm Temat postu: |
|
|
| polik95 napisał: |
| mar75 oj w tej argentynie to sie bawili, a myślałem że na polskich koncertach panuje najlepsza atmosfera |
Bo u nas jest najlepsza. Może tam byli Argeńtynczycy polskiego pochodzenia? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Jacek_lcf

|
Wysłany: Pon Cze 07, 2010 11:18 pm Temat postu: |
|
|
Polska publika jest jedną z najlepszych. Gorzej z sianem i organizacją. Te dwie rzeczy odstraszają wiele wyśmienitych kapel. _________________ Black Sabbath Deep Purple AC/DC Led Zeppelin |
|
| Powrót do góry |
|
 |
dawos1
|
Wysłany: Nie Cze 13, 2010 3:28 pm Temat postu: |
|
|
| Crabsody napisał: |
eee sądząc po groteskowej ekspresji, myślę, że chodzi mu o niepotrzebne wulgaryzmy. Ma rację, też jestem troche zawiedziony, że nie obyło się bez przeklinania  |
dzięki za zrozumienie Crabsody, tzw. szacun dla Ciebie i tych co rozumieją na czym polega normalna wymiana zdań... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Dawisiek21

|
Wysłany: Wto Cze 15, 2010 12:21 pm Temat postu: |
|
|
Zajebiste bylo podwójne zakończenie na Dirty Deeds _________________ Tak |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Ralf

|
Wysłany: Wto Cze 15, 2010 6:05 pm Temat postu: |
|
|
Oprócz momentów, które szczególnie się wyróżniły, to cały koncert był mega zajebisty. Teraz jak oglądam fragmenty koncertów i wywiady z AC/DC, to nadal nie dowierzam, że widziałem ich na żywo, na wyciągnięcie ręki.
Cóż, na pewno jeszcze nie jeden raz będę wspominał ten koncert z nostalgią  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Ralf

|
Wysłany: Sob Cze 26, 2010 2:31 pm Temat postu: |
|
|
No dobrze, fani z Ameryki Północnej są świetni Ale z ci z Północnej nie za bardzo. Nie wierzę, jak można tak "bawić się" na koncercie (i to jeszcze przy samej scenie) :
http://www.youtube.com/watch?v=cEVsC5kjZuA
Enjoy  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|