|
ACDC Forum Polskie forum fanów AC/DC
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
bartekac
|
Wysłany: Nie Maj 21, 2006 9:27 am Temat postu: Jaki zespó? po AC/DC? |
|
|
Zakladam ze wiekszasc osob na tym forum to wielcy lub troche mniejsi fani acdc:twisted: a powiedzcie jakich zespolow poza ac/dc sluchacie?  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
dave_one
|
Wysłany: Nie Maj 21, 2006 9:40 am Temat postu: |
|
|
| The Rolling Stones, O.N.A., Chyli?ska, Deep Purple, D?em, Helloween, In Flames, Metallica, Slipknot, Korn, JET, Manowar, Tool, Pink Floyd, RATM, TSA |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Jacek_lcf

|
Wysłany: Nie Maj 21, 2006 10:00 am Temat postu: |
|
|
Black Sabbath, Deep Purple, Led Zeppelin dalej mi sie niechce wymieniac... ;P takie standardtowe trzy kapele ktore kazdy rockman musi sluchac hehe  _________________ Black Sabbath Deep Purple AC/DC Led Zeppelin |
|
| Powrót do góry |
|
 |
tomashec

|
Wysłany: Nie Maj 21, 2006 10:19 am Temat postu: |
|
|
rammstein, deep purple, slipknot, the offspring, therapy?, acid drinkers, hey, lady pank, piersi, motorhead, the beatles, ugly kid joe, dire straits, machine head, stone temple pilots, system of a down, puatki, kult, de press _________________ www.forestbrothers.za.pl
www.film.org.pl
www.stallone.pl
www.kluczevia.pl
www.pkm.org.pl |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Let there be rock
|
Wysłany: Nie Maj 21, 2006 10:33 am Temat postu: |
|
|
Wydaje mi si? , ?e ju? by? podobny temat no ale co mi tam napisz?:
Iron Maiden
Coma
Myslovitz
Happysad
Jet
Franz Ferdinand
czasem Farben Lehre
a dalej to ju? co mi w?apy wpadnie  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
0k0

|
Wysłany: Nie Maj 21, 2006 10:59 am Temat postu: |
|
|
Temat ju? by?, ale có?, wymieni? co nieco: Accept, Alice Cooper, Black Sabbath [samego Ozzy'ego oczywi?cie te?], Children Of Bodom, Coma, D?em, Guns 'N Roses, Helloween, In Flames, Judas Priest, Iron Maiden, Lao Che, Megadeth, Metallica, Pantera, TSA, Turbo i kilka innych jeszcze. _________________ 9.VII.1946 - 19.II.1980 Bon Scott WE SALUTE YOU! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
tomashec

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
0k0

|
Wysłany: Nie Maj 21, 2006 11:18 am Temat postu: |
|
|
A tutaj mamy stary temat. Riff móg?by? scali? jako? te tematy, bo si? syf zacznie robi? jak tak dalej pójdzie? _________________ 9.VII.1946 - 19.II.1980 Bon Scott WE SALUTE YOU! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
The Burczax

|
Wysłany: Nie Maj 21, 2006 11:21 am Temat postu: |
|
|
Po AC/DC to tak: Led Zeppelin, Pink Floyd, Black Sabbath, Iron Maiden, TSA,
D?em, Deep Purple, Guns N' Roses, Jimi Hendrix, U2, The Beatles, The Rolling Stones, The Who.I kilka które zapomnia?em  _________________ ja on the tour 2009:
TSA, AC/DC, Dżem, Sztywny Pal Azji, Perfect, Zabili Mi Żółwia, Ira, KAT, Hey |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Rock'N'Roll Woman
|
Wysłany: Nie Maj 21, 2006 3:02 pm Temat postu: |
|
|
| dave_one napisał: |
| The Rolling Stones, O.N.A., Chyli?ska, Deep Purple, D?em, Helloween, In Flames, Metallica, Slipknot, Korn, JET, Manowar, Tool, Pink Floyd, RATM, TSA |
To teraz nie bedzie zlosliwe,wiec nie obrazaj sie,czy cos,ale ile masz lat ??
Mi sie nie chce pisac znowu moich ulubionych kapel wiec natchnijmy ten temat i piszmy o tym,dlaczego lubimy ,badz nie lubimy poszczegolnych kapel,co ?? Ja zaczne:Manowar jest najwiekszym badziewiem swiata  _________________ Riff Raaaafff,always good for a laugh,ha ha ha  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
dave_one
|
Wysłany: Nie Maj 21, 2006 3:30 pm Temat postu: |
|
|
| wiec odpowiem CI, ze lat mam 20.. co do Manowara to kij mnie obchodzi, ze CI sie nie podoba.. napisalem to co lubie posluchac. tak poza tym to ten "najwiekszy syf swiata" gra rownie prosto co AC/DC:D |
|
| Powrót do góry |
|
 |
0k0

|
Wysłany: Nie Maj 21, 2006 3:52 pm Temat postu: |
|
|
Có? ManowaR to zawsze ciekawy temat budz?cy wiele kontrowersji Ja jako? nie lubi? ich image'u tró metal wojowników [na ok?adkach wygl?daj? jak figurki z He-Mana ] i ca?ego tego ichniejszego imperium stali, ale co kto lubi. Podobno wszystko jest dla ludzi. Jak by?em nieco m?odszy i zaczyna?em przygod? z ci??szymi brzmieniami, to i owszem ManowaR wtedy wydawa? mi si? ca?kiem spoko, ale z czasem mi przesz?o. Teraz od czasu do czasu lubi? sobie co najwy?ej przes?ucha? "Hail And Kill", "The Return Of The Warlord" czy "Number One". _________________ 9.VII.1946 - 19.II.1980 Bon Scott WE SALUTE YOU! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Rock'N'Roll Woman
|
Wysłany: Nie Maj 21, 2006 4:24 pm Temat postu: |
|
|
No spoko,mnie tez smieszy ta cala ich otoczka A muzyka .... nie cierpie wznioslych tekstow,dla mnie to muzyka dla zakompleksionych ludzi,ktorzy potrzebuja pomocy w tym,by nie dac sie pokonac przez zycie,dla tych ktorzy sa niezmiernie wrazliwi i ktorzy nie maja dosyc sily,zeby isc smialo do przodu Ehhhhh,drewnianiemiecze i skorzane batki rules
Dave_one-ja nie uderzylam w Ciebie,tylko w Manowar To i tak wisialo w powietrzu juz  _________________ Riff Raaaafff,always good for a laugh,ha ha ha  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
obserwator
|
Wysłany: Nie Maj 21, 2006 11:20 pm Temat postu: |
|
|
iron maiden, black sabbath, deep purple, led zeppelin, thin lizzy, megadeth...itd. _________________ mtszły |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Jacek_lcf

|
Wysłany: Pon Maj 22, 2006 8:08 am Temat postu: |
|
|
ja lubie manowar maja tam zajebistego wioslarza Sting Of The Bumblebee albo My Spirit Lives On nigdy tego niezagram... ;P zreszta z waszych wypowiedzi wynika ze na to ze wy na nich wiecej patrzycie niz sluchacie ja mam tam w dupie ich image wazna jest nuta ;E _________________ Black Sabbath Deep Purple AC/DC Led Zeppelin |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Rock'N'Roll Woman
|
Wysłany: Pon Maj 22, 2006 8:20 am Temat postu: |
|
|
Czlowieku,ja tego sluchac nie umiem,bo mnie mdli od tych wszystkich "dumnych,ambitnych,madrych" wznioslych tekstow,no wez Zbudowali swoja chwale,na ... a niewazne  _________________ Riff Raaaafff,always good for a laugh,ha ha ha  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Jacek_lcf

|
Wysłany: Pon Maj 22, 2006 9:34 am Temat postu: |
|
|
ja angielskiego nieumiem hehe ;] wiec niewiem co tam gadaja a np tsa - proceder ta cala plytka jest wlasnie o takim pierdole*** ze niemozna swojej szansy przegabic i takie tam  _________________ Black Sabbath Deep Purple AC/DC Led Zeppelin |
|
| Powrót do góry |
|
 |
0k0

|
Wysłany: Pon Maj 22, 2006 11:40 am Temat postu: |
|
|
A mnie si? proceder bardzo podoba kwestia gustu jak wida?  _________________ 9.VII.1946 - 19.II.1980 Bon Scott WE SALUTE YOU! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Rock'N'Roll Woman
|
Wysłany: Pon Maj 22, 2006 12:33 pm Temat postu: |
|
|
No wez mi tu TSA,rock'n'rollowej kapeli nie stawiaj obok Samowara To,ze podbudowuja na duchu nie znaczy,ze sa podobni do braci drewnianego miecza  _________________ Riff Raaaafff,always good for a laugh,ha ha ha  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
0k0

|
Wysłany: Pon Maj 22, 2006 1:20 pm Temat postu: |
|
|
Nie no Manowar te? ma swoje plusy, gdzie? w ?rodku imprezy jak ju? nie zwraca si? na to, co leci z g?o?ników  _________________ 9.VII.1946 - 19.II.1980 Bon Scott WE SALUTE YOU! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Rock'N'Roll Woman
|
Wysłany: Pon Maj 22, 2006 3:36 pm Temat postu: |
|
|
No ja bym sie oczywiscie klocila Szczegolnie jakbys widzial przerazenie w oczach Harkonnena i Tomasha,jak weszli do knajpy i uslyszeli Manowar,natychmiast statad wybiegli Zalamani A wtedy juz tak sredniawo slyszeli co leci  _________________ Riff Raaaafff,always good for a laugh,ha ha ha  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
dave_one
|
Wysłany: Pon Maj 22, 2006 5:18 pm Temat postu: |
|
|
| dla mnie muzyka to glownie muzyka..to co slysze, otoczka zespolu ma drugorzedne znaczenie.. szkoda, ze Rock 'n' Roll Woman ogranicza sie do textow i image'u zespolu;) pozdr. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Jacek_lcf

|
Wysłany: Pon Maj 22, 2006 5:18 pm Temat postu: |
|
|
chodzi oto ze mowicie ze nielubicei manowaru bo tekst jest taki wzniosly w procederze jest to samo! i co? wasze argumenty sa smieszne... poprostu wiekszosc z was zna kilka utworow tey kapeli a od 3 kumpli slyszalo ze ten zespol jest do dupy to wy odrazu tez... tak sie nierobi _________________ Black Sabbath Deep Purple AC/DC Led Zeppelin |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Rock'N'Roll Woman
|
Wysłany: Pon Maj 22, 2006 5:22 pm Temat postu: |
|
|
Hehehe,nie,poprostu muzyka Manowar mi sie nie podoba,ani teksty,ani otoczka,wszystko razem daje az za duzy misz masz.Nie bój si?,nie ograniczam si? na pewno ...
Chcesz powiedzie?,ze TSA i Manowar s? do siebie podobne Jacek ?? Tekstowo ?? Przeciez przed chwil? napisa?e? tak :
| Cytat: |
| ja angielskiego nieumiem hehe ;] wiec niewiem co tam gadaja |
Udowodnij mi, ?e teksty Manowar s? zbli?one do TSA ... _________________ Riff Raaaafff,always good for a laugh,ha ha ha  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
RamzeS

|
Wysłany: Pon Maj 22, 2006 6:35 pm Temat postu: |
|
|
| chodzi oto ze mowicie ze nielubicei manowaru bo tekst jest taki wzniosly |
Nie.Nie lubimy Manowara bo gra kupe.
| wasze argumenty sa smieszne... |
Jak zwykle pierdolisz bez sensu i to TWOJE argumenty s? smieszne.Porównywanie tekstów TSA do tekstów Manowar to kretynizm.
| poprostu wiekszosc z was zna kilka utworow tey kapeli a od 3 kumpli slyszalo ze ten zespol jest do dupy to wy odrazu tez. |
S?ysza?em wszystkie studyjne p?yty Manowar,jedn? koncertow? i widzia?em jedno VHS.Wi?c mo?esz spierdala?.
Tak si? nie pisze. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|